Geyveliler SASKİ'den Memnun

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, yeni büyükşehir yasasının ardından hizmet alanına yeni dahil olan ilçelerde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda kısa bir süre önce Geyve Güney Mahallesi’ne 25 tonluk içmesuyu deposu yerleştiren SASKİ, ilçeye bağlı Kulfallar Mahallesi’nde de çalışmalarını tamamladı. Türkiye’de ilk kez SASKİ tarafından uygulanan, içmesuyu ihtiyacına hızlı ve güvenli çözüm üreten betonarme depoların ikincisi Kulfallar Mahallesi’ne yerleştirildi. Kulfallar Mahallesi Muhtarı Yavuz Kılıç, hayata geçirilen yatırımdan büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, Büyükşehir Belediyesi ve SASKİ’ye teşekkür etti.

Geyveliler SASKİ'den Memnun
Kılıç yaptığı açıklamada, “Artık tüm içmesuyu ve kanalizasyon hizmetlerimiz SASKİ’ye bağlandı. Biz de mahallemizin içmesuyu deposuna ihtiyacı olduğunu yetkililere ilettik. Allah razı olsun, kısa süre içerisinde isteğimiz gerçekleşti. Mahallemize 50 tonluk içmesuyu deposu yerleştirildi. SASKİ’ye hizmet talebini ilettiğimiz an hemen çalışmalar başlıyor. Artık SASKİ’yle mahallelerimize hızlı ve kaliteli hizmet geliyor. Bu yatırımdan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu ve SASKİ Genel Müdürümüz Sayın Rüstem Keleş’e çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Geyve’ye bağlı Eşme Mahallesi Muhtarı Hüseyin Topuz ise, “SASKİ ile çalışmalarımızı tamamladık. İnşallah kısa süre içerisinde mahallemize 25 tonluk yeni bir depo yerleştirilecek. Ayrıca mahallemizin yüksek kesimlerinde zaman zaman su yetersizliği yaşanıyordu. Bu sorunu da SASKİ çözdü. SASKİ bize bir telefon kadar yakın. Bir sorunumuz olduğunda yetkililere saat kaç olursa olsun ulaşım sağlıyoruz. SASKİ gerek içmesuyu gerekse atıksu konusunda tüm ihtiyaçlarımızı karşılıyor. SASKİ’den çok memnunuz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA