CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adaylarını Tanıttı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş 26. dönem milletvekili adayları, teşkilat binasında düzenlenen tanıtım toplantısında partilileriyle bir araya gelerek, seçim çalışmaları hakkında değerlendirmede bulundular.

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adaylarını Tanıttı
Tanıtım toplantısının en dikkat çekici ismi eski RTÜK Üyesi CHP Kahramanmaraş Milletvekili 1. sıra adayı Ali Öztunç oldu. Öztunç, tanıtım toplantısında 1 Kasım seçimlerinin CHP’nin bayramı olacağını söyledi.



CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül’ün selamla konuşmasının ardından mikrofona davet edilen CHP Kahramanmaraş Milletvekili 1. sıra adayı Ali Öztunç, 1 Kasım seçimleri sonrası AK Parti’den kurtulmanın bayramını kutlayacaklarını söyledi.



1 Kasım seçimlerinde Türkiye bambaşka bir seçim yaşayacağını iddia eden Ali Öztunç, “2 Kasım sabahında Türkiye bambaşka bir iktidarla uyanacak. 7 Haziran seçimlerinde bunlara millet bir darbe vurdu. Dedi ki, ‘yeter kardeşim, artık siz yönetmeyim bu ülkeyi. Siz yönetemiyorsunuz. Sizde her şey var’ dedi.

Yolsuzluk var. 17-25 Aralık, hırsızlık var, yoksulluğu artırdınız, yeter dediler ve gerekli cevabı millet sandıkta verdi. Hep milli irade, milli irade diyenler, biranda milli iradeyi unutmaya başladılar. Seçimi bir tarafa atmaya başladılar ve yeniden seçim olsun diyerek oylama taktikleri sergilediler. Ahmet Davutoğlu isminde bir beyefendi bir milletvekili başbakan olduğunu sanıyor. Başbakancılık oynayan bir şahıs. Çıktı görüşmeler falan derken tepedeki ağabeyi, olmaz kardeşim bir dakika dedi ve seçim olacak dedi.

1 Kasımda Türkiye’yi seçime götürdü. Zorunlu seçim. Bu seçimin masrafı var. Bu seçim için insanlar ölüyorlar. Bakın sadece bu seçim yüzünden AK Parti tekrar iktidara gelsin diye gencecik fidanlar toprağa düşüyor, ölüyorlar. Bunların hepsinin sorumlusu AK Parti’dir. Ve 1 Kasım’da bu millet öyle bir cevap verecek ki, öyle bir tokat atacak ki, bir daha ayağa kalkamayacak AK Parti. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlayacağız, 1 Kasım’da AK Parti’den kurtulmanın bayramını kutlayacağız” dedi.

Kaynak: İHA