Medical Park Tatilde Açık

Medical Park Tarsus Hastanesi, uzatılan bayram tatili süresince poliklinik hizmeti verecek. 21-23 Eylül tarihleri arasında hastanenin tüm polikliniklerinde aktif olarak hasta bakılacak.

Medical Park Tatilde Açık
Tarsus Medical Park Hastanesi’nde uzatılan bayram tatili süresince poliklinik hizmeti verileceği bildirildi.

Medical Park Tarsus Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Hakan Bahçeci, tüm kamu kurum ve kuruluşlarının bayramdan önceki 21-23 Eylül tarihlerindeki toplam 2,5 günde tatilin uzatılması nedeniyle hizmet veremeyeceği, bu süreçte Medical Park Tarsus Hastanesi olarak tüm branşlarda aktif olarak poliklinik hizmeti vereceklerini belirterek, ‘’Sosyal güvencesi ve özel sağlık sigortası olan tüm hastalarımız bu hizmetten faydalanabilirler’’ dedi.

Kurban Bayramı süresince de acil servis hizmeti sunacaklarını belirten Op. Dr. Hakan Bahçeci, ‘’Acil servisimiz tüm sağlık kuruluşlarında olduğu gibi aktif olacaktır. Yoğun bakımlarımız ve acil önemli vakaları yapabilecek ekimiz planlanmıştır. 50 civarında hekimimiz ve diğer sağlık çalışanlarımızla Medical Park, tüm kadrosuyla bayrama hazırdır’’ diye konuştu.

Tıbbi onkolojiden girişimsel radyolojiye, nefrolojiden psikiyatri ve psikoloji bölümüne kadar tüm ana ve çeşitli yan dal branşlarda 165 yatağı ve 50 hekimiyle hizmet veren Medical Park Tarsus Hastanesi, akademik unvanlı hekimleri, teknolojik alt yapısı ve hizmet kalitesiyle bölgenin önemli sağlık üssü olarak hizmetlerine devam ediyor.
Kaynak: İHA