İhsan Özkes Twitter hesabını kapattı

CHP'den istifa ederek AK Parti'ye göz kırpan İhsan Özkes, aday gösterilmeyince Twitter'ında temizlik yaptı. Özkes yeni açtığı hesabından CHP'yi hedef aldı.

İhsan Özkes Twitter hesabını kapattı
İhsan Özkes Twitter hesabını kapattı
Yerel seçimlerde CHP'den Üsküdar Belediye Başkanlığı'na aday olan eski müftü İhsan Özkes, seçilemeyince partisinden istifa etmişti.

İstifanın ardından AK Parti'ye göz kırpan Özkes, aday gösterilmedi. İhsan Özkes'in bu gelişmeye verdiği ilk tepki, CHP'yi eleştiren ve AK Parti'yi öven tweet'lerini silmek oldu.

İstifa ettiğini duyurduktan sonraki attığı tüm tweet'leri silen Özkes ardından da hesabını kapattı.

YENİ HESAPTAN YENİ MESAJLAR
Özkes, Twitter hesabında bulunan paylaşımları silmesine gelen tepkilere yeni hesabından cevap verdi:

İşte Özkes'in yaptığı açıklama:

"Bugün tam kurtuldum rahatladım diye düşünürken Partilerin adaylaşması bitince bu defa da bak hiçbir yerden olamadın diye hakarete başladılar. 15 yıl önce vefat eden, belki kemikleri bile toprak olmuş rahmetli anneciğime dahi ağza alınmayacak küfürler ettiler. Bunun üzerine twitterleri silmek ve hesabımı kapatmak istedim, bu defa da bak aday olamadı, hesabı kapattı gibi haberler yaptılar.

Ben, CHP'den ayrıldığıma ve bana bu küfürleri ve hakaretleri yapanlardan ayrıldığıma şükürler ediyorum.

CHP'den ayrıldıktan sonra yaptıklarımın da ve söylediklerinin de arkasındayım. Devletin dirliği, milletim birliği ve vatanın bütünlüğü önemlidir yani söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Milletvekilliğini düşünseydim CHP'den ayrılmazdım. Benim için milletvekilliğinden çok daha önemli değerler vardır ki paha biçilemez."