Mescid-İ Aksa'ya Yönelik Saldırılara Tepkiler

AK Parti Çankırı Gençlik Kolları Başkanı Koray Erdoğan, "İsrail ordusunun bu barbarca tutumu tarihin utanç dolu sayfalarında yerini alacaktır" dedi.

Erdoğan, yaptığı yazılı açıklamada, İsrail'in Orta Doğu'daki barış ve huzur ortamını bozduğunu ve Filistinli Müslümanlara karşı şiddet dolu eylemlere giriştiğini belirtti.

"İlk kıblemiz olan Mescid-i Aksa'ya yapılan saldırıları kabul etmemiz mümkün değildir" ifadesinde bulunan Erdoğa, şunları kaydetti:

"İsrail ordusu bu kutsal mekanımızda yaptığı eylemler ile bir kez daha terörist yüzünü bizlere göstermiştir. Yıllardır yaptığı saldırılar ile Filistin halkını katleden İsrail yönetimini lanetliyor, Mescid-i Aksa'ya yapılan saldırıları kınıyoruz. İsrail'in yaptığı kışkırtıcı eylemler ve silahlı saldırılar karşısında dünya ülkeleri sessizliğe bürünüyor. İsrail ordusunun bu barbarca tutumu tarihin utanç dolu sayfalarında yerini alacaktır. Müslümanlara zulm eden siyonist zihniyet er ya da geç rabbimiz karşısında hesap  verecektir. Bu duygu ve düşüncelerle Filistin halkının yanında olmaya, elimizden gelen desteği vermeye ve dua etmeye devam edeceğiz."

Kaynak: AA