Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Kırklareli OSB Ve Pınarhisar Hastane İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi, Limak Çimento Fabrikası, Pınarhisar Hastane İnşaatı, Pınarhisar ilçesinde turizme kazandırılmak istenilen mesire alanlarını, Hava Radar Komutanlığı’nı, Yenice ve İslambeyli köylerini ziyaret etti.

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Kırklareli OSB Ve Pınarhisar Hastane İnşaatında İncelemelerde Bulundu
İlk olarak Kırklareli Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulunan Vali Civelek, çalışmalar hakkında bilgi alarak Kırklareli OSB’nin gün geçtikçe yatırımcılar için cazibe merkezi haline geldiğini belirtti.

Daha sonra Pınarhisar ilçesinde yeni yapılan 30 yatak kapasiteli ve ameliyathanesi bulunan hastane inşaatını inceleyen Vali Civelek, Pınarhisar Kaymakamı Cemal Demiryürek ve yetkililerden hastane çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Vali Civelek ve beraberindekiler hastane inşaatı incelemesinin ardından Pınarhisar ilçesinde yamaç paraşütü, doğa yürüyüşleri ve fotoğraf sanatçılarına yönelik alanların oluşturularak ilçe turizmine kazandırılmak istenen mesire yerlerini gezdi. Vali Civelek, mesire alanında gerçekleşmesi planlanan projenin biran önce hayata geçirilmesi gerektiğini belirterek, çalışmaların hemen başlatılmasını istedi.

Vali Civelek ve beraberindekiler incelemelerin ardından, vatandaşların istek, arzu ve şikayetlerini dinlemek, sorunları yerinde görüp, çözüm yolu bulabilmek için Yenice ve İslambeyli Köylerini ziyaret etti. Yenice Köyünde, Köy Ürünleri Satış Ofisini ziyaret eden Vali Civelek, daha sonra köy sakinleriyle bir araya gelerek sohbette bulundu.

Köy muhtarlarından köyleri hakkında bilgiler alan Vali Esengül Civelek, gerçekleşen ziyaretlerde, tarımdan sağlığa, eğitimden yol yapımlarına, hayvancılıktan sulama alanlarına kadar köy sakinlerinin isteklerini dinledi ve ihtiyaçların yatırım programları çerçevesinde en kısa sürede giderileceğini belirtti.

Kaynak: İHA