'22. Uluslararası Altın Koza Film Festivali'

Terör saldırıları nedeniyle açılış ve kapanış törenleri iptal edilen 22. Uluslararası Altın Koza Film Festivali'nde jüri, filmleri izlemeye başladı

ADANA - Terör saldırıları nedeniyle açılış ve kapanış törenleri iptal edilen 22. Uluslararası Altın Koza Film Festivali'nde jüri filmleri izlemeye başladı.

Adana Büyükşehir Belediyesi'nce bu yıl 22.'ncisi düzenlenen yarışmada, jüri üyeleri, Ulusal Uzun Metraj Film, Ulusal Öğrenci Filmleri ve Akdeniz Ülkeleri Kısa Film ile bu yıl ilk defa gerçekleştirilecek Adana Konulu Uzun Metraj Senaryo dallarında finale kalan filmleri izlemeye başladı.

Yönetmen ve senarist Ümit Ünal, Uzun Metraj Film Yarışması'nın, bir dönem Türkiye Sinema Konseyi başkanlığı yapan Erden Kıral, Adana Konulu Uzun Metraj Senaryo Yarışması'nın jüri başkanlığını yaparken, diğer alanlardaki seçiciler kurulunda Ekin Türkmen ve Ali Düşenkalkar gibi ünlüler yer alıyor.

Eğlence, tören ve konserleri şehit haberleri nedeniyle iptal edilen festivalde dereceye giren eserler, değerlendirmelerin ardından açıklanacak.
Kaynak: AA