Kayıp Eşini 14 Gündür Arıyor

Uşak’ta 14 gün önce ortadan kaybolan bir çocuk annesi 34 yaşındaki Kader Kaçar’ın eşi İsmail Kaçar, büyük endişe içerisinde olduklarını belirterek eşinin bulunmasını istedi.

Kayıp Eşini 14 Gündür Arıyor
Uşak’ın Eşme ilçesinde yaşayan Kader Kaçar’dan 1 Eylül 2015’ten bu güne haber alınamıyor. Tarım işçisi olan İsmail Kaçar (38) eşinin eve gelememesi üzerine durumu polise ve savcılığa bildirdi. Yapılan arama çalışmaları sonuç vermezken İsmail Kaçar’ın kendi çabaları da yeterli olmadı.

İsmail Kaçar, kayıp olan eşi Kader Kaçar ile 14 yıldır evli olduklarını dile getirirken 13 yaşında erkek çocuklarının olduğunu ve eşiyle bir problemlerinin olmadığını söyledi.

Kederli eş İsmail Kaçar; “1 Eylül Salı gününden beri eşim Kader Kaçar’dan haber alamıyoruz. Aynı gün durumu polis ve savcılığa bildirdim. Fakat bir sonuç alamadık. Eşimin telefonuna da ulaşılmıyor. Gidebileceği akraba, eş, dost her yere ulaştım. Artık hayatından endişe etmeye başladık. Eşimle bir sorunumuz olmadı, sadece 31 Ağustos akşamı kendine ait hesaptan ATM’den para çekmiş ya da çektirilmiş. Eşim kayıp mı? Kaçırıldı mı? bilemiyoruz. Yetkililerden yardım bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA