Bekiroğlu, AK Parti Kongresini Değerlendirdi

AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Türkiye’nin geleceği için atılacak her yeni adıma hazır olduklarını söyledi.

Bekiroğlu, AK Parti Kongresini Değerlendirdi
AK Parti’nin hafta sonu gerçekleştirilen 5. Olağan Kongresi’ne Çorum’dan büyük bir katılım sağlandı. AK Parti İl ve Merkez ilçe teşkilatlarıyla tam kadro kongrede hazır bulundu.

Kongrenin ardından bir değerlendirmede bulunan AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, “AK Parti kökü mazide gözü atide olan kadim medeniyetimizin taşıyıcısı; birlik ve beraberliğimizin, yarınlarımızın teminatıdır. Ülkemize, milletimize ve medeniyetimize hizmetin adresidir” dedi.

AK Parti’nin 5. Olağan Kongresi’yle bir kez daha; daha büyük bir güçle, daha büyük bir inançla, aynı kararlılıkla, ‘haydi bismillah’ dediklerini dile getirdi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kongredeki ufuk açıcı konuşması ile bir anlamda bu dönem partilerinin hedefleri kapsamında temel metin niteliğinde olduğunu anlatan Bekiroğlu, “Biz Türkiye’nin geleceği için atılacak her yeni adıma hazırız. Bu yüzden üstüne basa basa ifade edelim; AK Parti’nin tüm teşkilat kademeleri 1 Kasım’a hazırdır. Değer üreten siyasetimizle, kimlikli bir anlayış izleyecek, davamızın muktedir olması için var gücümüzle çalışacağız. Hepimiz omuz omuza bir hareketin kardeşleriyiz, omuz omuza bir hareketin yürüyen yürekleriyiz. AK Parti, bir yürek hareketidir. AK Parti, bir vicdan hareketidir. AK Parti, susturuldu zannedilen, uyudu zannedilen bir devin ayağa kalkmasının adıdır. O dev ayağa kalktı artık diz çöktürülemez. O dev ayağa kalktı artık tereddüt yok, artık herhangi bir şekilde durmak yok. 1 Kasım seçimleri yeni bir milattır. 5. Olağan Kongremiz bu miladın doğum işaretlerini veriyor Biliyoruz ki; AK Parti dün oluşan, bugünü yaşayan ve yarın da yok olmaya mahkum olan bir hareket değildir. Tarihsel arka planımızla, bize tevessül eden bu derinlikli güçle yürüyüşümüzü kararlılıkla sürdüreceğiz. Türkiye için daha iyiyi isteyeceğiz. Daha güzeli için çalışacağız. Kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Bekiroğlu, kongrede Parti İçi Demokrasi ve Hakem Heyetine seçilen eski AK Parti Çorum milletvekili Ali Yüksel Kavuştu, Merkez Karar Yürütme Kurulu Yedek Üyeliğine eski çorum milletvekili Murat Yıldırım, Disiplin Kurulu Yedek Üyeliğine seçilen eski AK Parti Çorum İl başkanı Faruk Özkader’i tebrik ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.
Kaynak: İHA