Hüseyin Gülerce, Arınç'ın o sözlerini eleştirdi

Hüseyin Gülerce'den Bülent Arınç'ın o sözlerine sert tepki...

Hüseyin Gülerce, Arınç'ın o sözlerini eleştirdi
Hüseyin Gülerce, Arınç'ın o sözlerini eleştirdi
Beyaz TV'de yayınlanan Ortak Akıl programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Hüseyin Gülerce, AK Parti kurucularından ve Meclis Başkanlığı, Başbakan Yardımcılığı, MKYK üyeliği gibi görevlerde bulunan Bülent Arınç'ın 'parti içinde dışarından gelenlere bile bizden daha fazla değer verildi.' 'Biz evin danasıyız.' gibi sözlerini sert sözlerle eleştirdi.

'SAYIN ARINÇ DAHA NE OLACAKTINIZ?'


Anadolu'da bir söz vardır 'evin danasından öküz olmaz' diyen Hüseyin Gülerce, 'Ben Sayın Arınç'a soruyorum 'Sayın Arınç daha ne olacaktınız?' Niye kendinize 'biz evin danasıyız' diye ağır bir laf söylüyorsunuz. Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül ve siz partiyi kurdunuz dışarıda kalmadınız ki. Abdullah Gül, Dışişleri Bakanı oldu. Başbakan oldu. Cumhurbaşkanı oldu. Sayın Gül daha ne olacaktı? Gelelim size Meclis Başkanı oldunuz. Başbakan Yardımcısı oldunuz bundan sonra olacağınız şey Başbakan. Eğer biz evin danasıyız dışarıdan gelenlere bile bizden daha fazla değer verildi lafı ki siz onu kastetmediniz ama birileri alır o lafı sayın Davutoğlu'na getirir. Hem Davutoğlu'nu övüyorsunuz hem de dışarıdan gelenlere bizden fazla değer verildi diyorsunuz bu lafı açıklamanız lazımdı' dedi.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN LİDERDİR

Bülent Arınç'ın 'AK Parti'nin kuruluşunda bizdik şimdi ben olduk' sözü hakkında da açıklamalarda bulunan Hüseyin Gülerce, 'Bizdik derken asıl biz kimdiniz? Üç kişiydiniz değil mi? Sayın Gül, Sayın Arınç, Sayın Erdoğan. Daha önce bizdik şimdi ben olduk derseniz olmayan iki kişiyi Gül'le Sayın Arınç'ı çıkaralım ben olan Sayın Erdoğan oluyor değil mi? Bu haksızlık ya hu. Sayın Erdoğan liderdir ve halkın seçtiği bir Cumhurbaşkanı'dır' şeklinde konuştu.

MELİH GÖKÇEK AĞIRLAŞAN HAVAYI DAĞITTI

Gezi olaylarında Abdullah Gül ve Bülent Arınç'ın Recep Tayyip Erdoğan'ı yalnız bıraktığını söyleyen Hüseyin Gülerce şunları söyledi; Bu çok ağır bir şey hani bizdiniz. Sayın Melih Gökçek ne yaptı peki? Sayın Erdoğan yurt dışındaydı Ankara'ya indiği andan itibaren Beyaz TV canlı yayına geçti ve Esenboğa'dan Ankara'nın içine kadar mobil miting yapıldı. Sayın Gül ve Arınç'ın ifadeleriyle de ağırlaşan havayı Esenboğa'dan Ankara'ya doğru Melih Gökçek'in organize ettiği miting dağıttı. Bir anda içeriye ve dışarıya arkadaş halk Erdoğan'ın yanında, yıkılmıyor havası esti. O gün madem bizdiniz sayın Gül de Sayın Arınç da çok net bir şekilde açıktan Erdoğan'ın yanında olmalıydılar. Biz o bizi orada görmeliydik. Biz onu o gün göremedik. İkisi de o gün Erdoğan'ı yalnız bırakan tavır içindeydiler.