Polislerden Engelli Vatandaşlara Yardım Eli

Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara yardım eli uzatarak tekerlekli sandalye dağıttı.

Polislerden Engelli Vatandaşlara Yardım Eli
Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, ilçedeki ihtiyaç sahibi engelli vatandaşları unutmadı. Tekerlekli sandalye dağıtan ekipler, vatandaşların takdirini kazandı. Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, gelen istek üzerine ayrıca Gaziemir ve Bayındır ilçelerinde de vatandaşlara tekerlekli sandalye ulaştırdı.

Çalışmaların devam edeceğini belirten polis memuru Mehmet Kabakoz, "İlçemizde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza elimizden geldiğince yardım etmeye devam ediyoruz. Kapak toplayarak ve yardımsever vatandaşların destekleri ile topladığımız tekerlekli sandalyelerimizi ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Bu çalışmalarımızı çevre ilçelerden duyan vatandaşlarımız da oluyor ve bize başvuruyorlar. Bizde elimizden geldiğince onlara da yardım etmeye çalışıyoruz. Gaziemir ve Bayındır’dan iki vatandaşımızın isteğini yerine getirip tekerlekli sandalyelerini temin edip kendilerine ulaştırdık. Gaziemir TDP polis bürosuna teslim ettik. Bayındır’daki vatandaşımıza da ulaştırdık güle güle kullansınlar. Bize destek olan vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ederiz. Kapak toplayarak yardımlarını esirgemeyen halkımıza da teşekkür ederiz" dedi.

Kaynak: İHA