Kartepe'de Parke Tamiratları Hız Kazandı

Kartepe Belediyesi’ne bağlı ekipler, ilçe genelinde alt yapı çalışmaları nedeniyle zarar gören yollarda çalışmalarına devam ediyor.

Kartepe'de Parke Tamiratları Hız Kazandı
Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, alt yapı çalışmaları nedeniyle zarar gören ana arter ve yollarda onarım çalışmalarını sürdürüyor. Parke tamirat ekibinde yer alan 3 personel ve 1 operatör belirlenen iş programı çerçevesinde parke yolları tamir ediyor.

Çalışmalar hakkında konuşan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Kartepe’de her geçen gün yeni bir alt yapı sorunu nedeniyle yollarımızda çalışma yapılmakta. Öte yandan sel afeti nedeniyle bozulan yollardaki düzenlemelerimiz de aralıksız sürüyor. Sokak ve caddelerimizdeki yollardaki bozukluklardan haklı şikayeti bulunan vatandaşlarımızın sıkıntılarının çözümü için tamirat ekiplerimizi görevlendirdik. Sürdürdüğümüz üst yapı çalışmaları ile halkımızın zorluk çekeceği tek bir sokak kalmayıncaya kadar hummalı bir çalışma sergiliyoruz. Çalışmalar sırasında halkımızın gösterdiği anlayış ve sabır için herkese teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA