Kartepe Belediyesi Maaş Ödeme Protokolünü İmzaladı

Kartepe Belediyesi ve Kartepe’de hizmet veren bir banka şubesi arasında maaş ödeme protokolü imzalandı.

Kartepe Belediyesi Maaş Ödeme Protokolünü İmzaladı
Kartepe Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nce açılan maaş promosyon ihalesi ilçede şubesi bulunan bankaların katılımı ile gerçekleştirildi.

Banka promosyon ihalesinde en yüksek teklifi veren bankanın Kartepe Şubesi ile Kartepe Belediyesi arasındaki 3 yıllık sözleşme imzalandı. Başkan Üzülmez’in makamında gerçekleşen protokol imza töreninde Bankanın Kartepe Şube Müdürü Mehmet Erkan Alkan, promosyon paralarının bayram öncesi personelin hesaplarına aktarılacağını belirtti.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de, “Banka promosyon ihalemiz şeffaf bir süreç içerisinde gerçekleşti. Personelimize katkı sağlamak amacıyla ihale sonucuna göre Bankanın Kartepe Şubesi ile promosyon anlaşması yaptık. Belediyemizde görev yapan işçi ve memur olarak toplam 270 personelimiz var. Yaptığımız bu sözleşmeyi belediye personelimizin lehine gerçekleştirdik. Tüm personelimizin promosyon bedeli olan kişi başına bin 350 TL’yi mutlu ve sağlıklı günlerde kullanmaları dileğiyle her iki kuruma anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA