Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'e Ziyaret

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Havza Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Tural, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i ziyaret etti.

Başkan İkiz’i makamında ziyaret eden OMÜ Havza MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Tural, yeni eğitim ve öğretim dönemi hakkında bilgi verdi.

Tural, Havza MYO’da ek yerleştirme kayıtlarının ardından eğitim ve öğretim başlayacağını belirterek, "İnşallah önümüzdeki yıl iş sağlığı ve güvenliği bölümü eğitime başlayacak. Açılan öğrenci yurdumuz ile öğrencilerimizin barınma sorunu çözüldü. Okulumuz ile belediyemiz arasında olan işbirliğine aynı şekilde decam edeceğiz. Sayın Başkanıma bizlere vermiş oldukları desteklerden ötür teşekkür ederim" dedi.

İkiz ise Havza Belediyesi olarak her zaman Havza Meslek Yüksekokulun yanında yer aldıklarını kaydederek, "Açıldığı günden bu yana her zaman okulumuzun yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Yüksekokulumuz ilçemiz için önemli. Okulumuzu fakülteye dönüştürmek için çalışmalarımız var. İnşallah bu hedefe hep beraber ulaşacağız" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA