Karatay'da Okullar Yeni Eğitim Dönemine Hazır

Karatay Belediyesi, eğitim ve öğretim dnemi başlamadan okul bahçelerini düzenledi

Karatay Belediyesi, eğitim ve öğretim dönemi başlamadan okul bahçelerinde çevre düzenlemesi, temizlik, asfalt, bank ve sıraların tamirat çalışmalarına ağırlık verdi.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleştirilen çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Hançerli, 28 Eylül'de yeni eğitim ve öğretim dönemi başlamadan Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerinin Karatay’da bulunan 130 civarı okulda yabancı ot temizliği, çevre düzenlemesi, asfalt, oturma bankı ve sıraların tamiratı, bahçe kapıları onarımı, gerekli alanlarda boya çalışmaları ile temizlik çalışmalarını tamamladığını söyledi.

Geleceğin teminatı çocukların daha modern ve rahat koşullarda eğitim alabilmeleri için belediye olarak tüm imkanların seferber edildiğini, Karatay’da eğitim kalitesinin artırılması için her türlü desteği vermeye devam edeceklerini vurgulayan Hançerli, 2015-2016 eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.
Kaynak: AA