'Vodafone Freezone Festivali' 18 Eylül'de Başlayacak

Bu yıl 5. kez düzenlenecek Vodafone FreeZone Festivali, 18 Eylül'de başlayacak.

Şirket açıklamasına göre, Vodafone Türkiye'nin "Gençlik bir kere yaşanır, özgürce yaşa" sloganıyla hayata geçirdiği gençlik markası Vodafone FreeZone, 5 yıldan bu yana düzenlediği konserler serisinin devamında Vodafone FreeZone Festivali ile gençlerle buluşmaya devam ediyor.

Rock müziğin ünlü isimleri Teoman, Duman ve daha birçok genç grubun sahne alacağı festivalin İstanbul Küçükçiftlik Park'taki ayağında, gençleri klasiklerle buluşturan "Hisli Sesler" bölümünde sanatçı Ümit Besen gençlerle birlikte olacak. Vodafone FreeZone Festivali kapsamında gençler için özel bir video hazırlayan Besen, Teoman'ın "Gönülçelen" ve Duman'ın "Helal Olsun" parçalarını kendine has yorumuyla seslendiriyor. Besen, videonun sonunda Vodafone FreeZone Festivali'nde Teoman ve Duman ile beraber kendisinin de yer alacağını belirterek, tüm gençleri Vodafone FreeZone Festivali'ne davet ediyor.

İstanbul Küçükçiftlik Park'ta 18 Eylül'de başlayacak festival, 9 Ekim'de İzmir Arena, 11 Ekim'de Ankara Kentpark, 17 Ekim'de Antalya Açıkhava Tiyatrosu ve 24 Ekim'de Bursa Açıkhava Tiyatrosu'nda devam edecek.

-1 bilet alan Vodafone FreeZone'luya 1 bilet hediye

Vodafone FreeZone'un gençlere özel fırsatları, festivalde de devam edecek. Vodafone FreeZone'lular, festival için bir bilet aldıklarında bir bilet de hediye kazanacak. Kampanyaya katılmak için "FESTIVAL" yazıp 6666'ya göndermek ya da "Avantaj Cepte" uygulamasında festival linkine tıklamak yeterli olacak. Vodafone FreeZone'lular, "www.biletix.com" üzerinden yapılacak alımlarda şifrelerini kullanarak hediye biletlerini alabilecek.

Ümit Besen'in gençler için özel olarak hazırladığı videoya ise "https://vftr.co/vfzfestumitbesen / https://vftr.co/vfzfestekinberil" linkinden ulaşılabiliyor.

Kaynak: AA