Başkan Özgüven'den Mahalle Ziyaretleri

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Kutören Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Özgüven'den Mahalle Ziyaretleri
Büyükşehir Yasasıyla mahalle statüsüne geçen Kutören’de vatandaşlarla buluşan Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven halkın sorunları yerinde dinledi. Başkan yardımcıları, birim müdürleri ve meclis üyeleri ile Kutören Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Özgüven, belediye çalışmaları hakkında bilgi vererek, vatandaşların taleplerini ve sorunlarını dinledi. Büyükşehir Yasasının yavaş yavaş oturmaya başladığını ve hizmet kalitesinin her geçen gün arttığına dikkat çeken Başkan Özgüven, mahalle sayısının 37’den 87’ye çıktığını ve geniş bir coğrafyaya yayılan bu mahallelerin her birine hizmet götürüldüğünü söyledi.

Vatandaşların sorunları da dinleyen Özgüven, birim müdürlerine not aldırdığı sorunların en kısa sürede çözülmesi için talimat verdi. Kutören’de kurulan pazarı yerini de gezerek esnafa ‘hayırlı işler’ temennisinde bulundu.

Başkan Özgüven, belediye olarak vatandaşlarla sürekli iç içe olduklarını ve sorunlarını yakından takip ettiklerini belirterek, önümüzdeki günlerde diğer mahalleleri de ziyaret edeceklerini kaydetti.

Kaynak: İHA