TBB'den Kumlu İlçesine Kamyon Hibesi

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından Hatay’ın Kumlu ilçesine bir adet sıfır kilometre kamyon hibe edildi.

TBB'den Kumlu İlçesine Kamyon Hibesi
Belediye Başkanı İbrahim Paç, Türkiye Belediyeler Birliği yetkilileriyle yapmış olduğu görüşmeler neticesinde ilçeye bir adet sıfır kilometre kamyon hibe edildiğini söyledi.



İlçeye getirilen kamyonun hayırlı olması dileklerinde bulunan Başkan Paç, beraberindekilerle birlikte kamyonu inceledikten sonra, deneme sürüşü yaptı.

Hizmet konusunda “Durmak Yok Yola Devam” sloganıyla hareket ettiklerini belirten Başkan Paç, “Göreve geldiğimiz günden bu yana gerek satın alma, gerekse hibe yöntemiyle belediyemizin araç sıkıntısını bir bir ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Bugün burada araçlarımıza bir yenisini daha ekledik. Türkiye Belediyeler Birliği’yle yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde bir adet sıfır kilometre kamyonun ilçemize hibe edilmesini sağladık. Almış olduğumuz araçlarla yeni yeni işlere imza atıp, hizmete susamış ilçemizi hizmete doyurmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda bizlerden desteklerini esirgemeyen AK Parti Hatay Milletvekilimiz Mehmet Öntürk başta olmak üzere tüm yetkililere teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA