Şizofreni Dayanışma Derneği Üyeleri Keban'ı Gezdi

Elazığ Şizofreni Derneği üyeleri, Keban Belediyesinin sponsorluğunda düzenlenen program kapsamında Keban'ı gezdi.

Kent merkezinden otobüslerle ilçeye getirilen 200 dernek üyesine, belediye tarafından ilçedeki bir tesiste yemek ikram edildi. Grup daha sonra Keban Barajı ve Hidroelektrik Santrali, Seyir Tepesi ve Botanik Park'ı gezildi.

Elazığ Şizofreni Dayanışma Derneği Başkanı Çiçek Tutuş, yemekte yaptığı konuşmada, desteğinden dolayı Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı'ya teşekkür etti.

Keban Belediyesinin engellilerle ilgili her konuya hassasiyetle yaklaştığını ve desteklerini bugüne kadar esirgemediklerini aktaran Tutuş, "Dernek olarak engelliler ile ailelerinin yaşadığı sorunlara çözüm bulmak ve onların kendilerine yetebilen ve üretebilen bireyler olarak toplumsal hayata tam katılımı sağlamak için zaman zaman bu tür organizasyonlarla bireyin şimdiki anını hissederek yaşaması ve yaşam kalitesini artırma çabası içerisindeyiz" ifadelerini kullandı.

Geziye, Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Resul Şahin, AK Parti Elazığ İl Başkanı Nusret Çoban, Eğitim Bir-Sen Elazığ Şube Başkan İbrahim Bahşi de katıldı.

Kaynak: AA