Bar cinayeti kamerada!

Nişantaşı’ndaki bir barda 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı bar kavgasının güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Bar cinayeti kamerada!
Şişli’ye bağlı Nişantaşı’ndaki Sobe Bar’da 21 Temmuz’da yaşanan olayda başına aldığı kurşun darbesiyle ağır yaralanan Ozan Yunus Keos geçtiğimiz gün hayatını kaybetmişti. İddiaya göre, barda eğlenen Keos ile Keos’un kız arkadaşına laf atıldığı gerekçesiyle çıkan kavgada, güvenlik müdürü Zeynel Küden’de hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, 9 kişiyi gözaltına almış, Felemez Arslan ve arkadaşı Gökhan Öz’ün de aralarında olduğu 4 kişi ise tutuklanmıştı. Operasyonda yapılan aramalarda olayda kullanılan 5 tabanca ve 2 bıçağa ise el konulmuştu.

BAR CİNAYETİ GÜVENLİK KAMERASINDA

Tamamlanan soruşturmanın ardından silahlı bar kavgasına ilişkin görüntülerde ortaya çıktı. Silahlı saldırı anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülenirken, çıkan kavganın sokağa kadar taşındığı gözlendi. Görüntülerde, Zeynel Küden’in vurulduktan sonra kaçmaya çalıştığı ve bu sırada bir ağacın dibine yığıldığı görülüyor. Kayıtlarda Ozan Keos’un vurulma anı ve hemen ardından yol kenarındaki iki otomobilin arasında yere yığılması görülüyor. Olayın ardından polisin düzenlediği operasyon görüntülerinde ise ele geçirilen silahlar görülüyor.

Kaynak: İHA