Altındağ'da Kick Boksa Yoğun İlgi

Altındağ Belediyesi’ne bağlı gençlik merkezlerinde açılan yaz okulları büyük ilgi görüyor.

Altındağ'da Kick Boksa Yoğun İlgi
Altındağlı çocuklar, yaz okullarındaki kurslarda hem sosyal hayata sıkı sıkı tutunuyor hem de spor yaparak daha sağlıklı bir hayata kavuşuyor. Yaklaşık 100 çocuğun kayıt yaptırdığı kick boks kursu bunların başında geliyor.

Geleceği sağlam temeller üzerine kurmak için var gücüyle çalışan Altındağ Belediyesi, çocuklara sunduğu hizmetlerle bu doğrultuda önemli adımlar atıyor. Altındağ Belediyesi, bünyesindeki gençlik merkezlerinde açtığı kurslarla çocukların bir yandan özgüven kazanmalarını sağlarken bir yandan da sosyal hayatta daha fazla yer almalarını amaçlıyor. Altındağlı çocukların yeteneklerinin ortaya çıkmasında büyük pay sahibi olan kurslarda, yaz tatili en verimli şekilde geçiyor. Yaz okullarındaki kurslar sayesinde kötü alışkanlıklardan da uzak duran Altındağlı çocuklar, Başkan amcaları Veysel Tiryaki’nin açtığı yoldan emin adımlarla ilerliyor.

ALTINDAĞLI ÇOCUKLAR KİCK BOKSU ÇOK SEVDİ

Ali Ersoy, Çamlık, Doğantepe, Feridun Çelik ve Yıldıztepe Gençlik Merkezi’nde açılan kick boks kursu, çocukların spora yönelmesinde önemli bir unsur. Bu yıl ilk defa açılan kick boks kursuna şu ana kadar 100’e yakın Altındağlı çocuk başvuru yaptı. Öğrencilerin antrenmanlara gösterdiği ilgi de dikkatlerden kaçmadı.

Altındağlı çocuklar, antrenmanlarını Uluslararası Kick Boks Hakemi ve Antrenörü Gazi Mızrak eşliğinde kick boks kursunun açıldığı gençlik merkezlerinde yapıyor. Isınma hareketleriyle başlayan idmanlar açma germe çalışmalarıyla devam ediyor. Çarşamba ve cuma günleri olmak üzere haftada iki kez gerçekleşen antrenmanlar oldukça yoğun geçiyor.
Kaynak: İHA