Hasan Altındal Açıklaması Belediyenin Tüm Ekipleri Görevde

Kütahya’nın Emet Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Altındal, belediyenin tüm birimlerinin planlanan program dahilinde çalışmalarını yürüttüğünü ifade ederek, aylık ve yıllık rutin bakım işlerininde gerçekleştirildiğini dile getirdi.

Hasan Altındal Açıklaması Belediyenin Tüm Ekipleri Görevde
Altındal, mevsim gereği süregelen ilaçlama, ağaç ve yol sulama, ağaç budama gibi işlemlerin yapıldığını, belediyeye ait kaplıcaların bakım onarım ve restorasyonlarının da tamamlanarak hizmete açıldığını belirtti.

Hasan Altındal, "Aşırı sıcaklar sebebiyle itfaiye ekiplerimiz şehir içi ağaçları gece sularken yine zabıta ekiplerimizde vatandaşlarımızın etkilenmemesi adına ilaçlama çalışmalarını gece geç saatlerde sürdürmektedir. Kısa süre önce bakımdan çıkan kaynarca hamamımız ise işçilerimizin özverili çalışmaları ile yoğun bir mesai harcanarak tamamlanmıştır. Kaynarca hamamımızın granitleri ön incelemeler ve uzmanlara danışılarak Afyonda bulunan termal tesislerde hamamlarda kullanılan standartlarda alımı gerçekleştirilmiş ve döşenmiştir. Alımlar gerçekleştirilirken, kaygan zemin, sıcaklık gibi hesaplamalarına göre vatandaşlarımızın herhangi bir kazaya maruz kalmaması adına güvenli malzemelerden yapılmış,ve işçilikleri ona göre gerçekleştirilmiştir” dedi.

Fen işleri ve su işleri ekiplerinin de yaz ayları sebebiyle şehir içi alt yapı, su, kanalizasyon, yeşillendirme, park ve bahçe yapım ve bakımlarında görev yaptıklarını anlatan Altındal, ”Belediyemiz Başkanımız Mustafa Koca’nın projelerini hayat geçirme adına çalışmalarını sürdürürken, teknik ekiplerimizde halkımıza hizmet noktasında belirlenen program dahilinde çalışmalarını sürdürmektedir” ifadelerini kullandı. (EFE)
Kaynak: İHA