Bolulu Hayırsever İşadamından Bolu'ya Bir Yatırım Daha

Bolu’nun Göynük ilçesinde yapılacak olan 16 derslikli ilkokul için Bolu Valiliği ile Erpiliç arasında protokol imzalandı. Yapılan Protokole göre okul yapımının yüzde 51’lik kısmı Hayırsever İşadamı Ali Ericek tarafından yaptırılacak.

Bolulu Hayırsever İşadamından Bolu'ya Bir Yatırım Daha
Bolu Valiliğinde yapılan protokol törenine, Bolu Valisi Aydın Baruş, İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu, Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, Hayırsever Ali Ericek , Göynük İl Genel Meclis Üyeleri Mustafa Bayraktar ile Mümtaz Altınbaş katıldı.

Protokol imza töreninde ilk olarak, Göynük Sofuali mahallesine yapılacak olan 16 derslikli ilkokul yapımı için düzenlenen protokol metni okunarak yapılacak okul hakkında bilgiler verilerek ilgililerin yükümlülükleri belirtildi. Bolu Valisi Aydın Baruş, Hayırsever Ali Ericek, Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan ve Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu tarafından protokol metni imzalandı.

Protokolün imzalanmasının ardından Hayırsever Ali Ericek’e teşekkür eden Bolu Valisi Aydın Baruş, "Gerçekten kendileri Bolu ilinde vatandaşlarımızın istifadesi için yapılan tesislerde çok büyük bir pay sahibidir. İlimize çok güzel tesisler kazandırmış vebutür hayırları da devam ediyor. Ben tüm Boluluların, Bolulu iş adamlarının Ali Ericek Beyefendiyi örnek almasını diliyorum. Çünkü hayırseverlerimizin katkıları olduğu takdirde biz bu yatırımlarda çok hızlı mesafe alıyoruz. Hayırseverlerin katkısının olduğu yatırımlara öncelik veriyoruz ve bizde idare olarak elimizden geldiğince bunlara kaynak ayırmaya çalışıyoruz. Bu sayede de çocuklarımızın çok daha sağlıklı ortamlarda eğitim görmelerini, hastalarımızın çok daha sağlıklı ortamlarda tedavi görmelerini temin etme gayretini gösteriyoruz. Ben bir kez daha Ali Ericek Beyefendi nezdinde Bolulu tüm hayırseverlere teşekkürlerimizi sunuyorum. Bolu için, Göynük ilçemiz için ve çocuklarımız için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA