Ünlü Saantçı Bora Gencer Yeni Albüm Müjdesini Verdi

Memleketçi iş adamları derneği Bodrum şubesine üye olan ünlü sanatçı Bora Gencer yeni albüm müjdesini verdi.

Ünlü Saantçı Bora Gencer Yeni Albüm Müjdesini Verdi
Bodrum’a konser için gelen ünlü sanatçı Bora Gencer MİSİAD’ın Bodrum şube Başkanı Derya Kürkçüoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarete MİSİAD başkanı Derya Kürküoğlu’nun eşi Ayşe Kürkçüoğlu ve MİSİAD üyesi Nevizade şirketler gurubunun başkanı Orkan Çömlekçi katıldı.

Misiad’a üyede olan Gencer, İHA muhabirinin sorularını yanıtladı. MİSİAD’a üye olmak için Derya Kürkçüoğlu’nu ziyaret ettiğini ifade eden Gencer “MİSİAD üyesi olmamın en büyük sebeplerinden biri Derya başkan. Dernek aşamasında ben zaten düşünüyordum üye olmayı. Bodrum’a gelince üye oldum. İmza attık bugün bende MİSİAD üyesi oldum. İnşallah MİSİAD ile birlikte güzel çalışmalar yapacağız” ifadelerini kullandı.

GEMİDEN RESTORAN

Hayatında hiç olmadığı kadar Bodrum ve Marmaris’te bulunduğunu belirten Gencer, “6 kişilik ekibimle Bodrum’da ve Marmaris’te özel mekanlarda müzik yapıyoruz. Yeni albüm çıkıyor yakın zamanda. Dünya çapında bir kitabın içinde yalıyorum. Babama bir caz albümü yapıyorum. Tiyatrom vardı, şimdi biraz yavaşladı. Çok yoğunuz artık dernek, kitap, babama çıkaracağımız albüm ve son olarak da bir gemimiz var. Bir gemi aldım onu restoran, bar ve toplantı salonu şeklinde dizayn ediyoruz. Bu sene enerjimin patlama etabını yaşıyorum. Birçok dalda durmaksızın koşturarak çalışıyorum” dedi.

ALBÜMÜMLE TAŞLAR YERİNDEN OYNAYACAK

Yeni bir albüm müjdesi veren Bora Gencer sözlerine şöyle devam etti. “Albümümün çıkış şekli çok sürpriz bir durum var. Bunu paylaşacağım sizlerle. Şu anda sır gibi tutuyorum kendimde. İnanın Türkiye’de çok büyük değişiklikler olacak. Taşlar yerinden oynayacak. Yenilik getiriyorum Türkiye’ye. Şu anda parçalarım hemen hemen bitmiş durumda fakat dönüp okumaya zaman bulamıyorum. Son iki şarkımın da okumasını bitirdikten sonra albümü çıkaracağım” dedi.

MİSİAD HER ALANDA OLACAK

Misiad Bodrum şube Başkanı Derya Kürkçüoğlu ise Misiad her alanda faaliyet göstereceğini ifade ederek, şöyle konuştu: “Bora Gencer Türkiye’de çok sevilen bir sanatçımız. Ben Bora’yı yakaldım ve projeyi anlatım benden böyle bir projenin içerisindeyim dedim. Senide bu vatana hizmet projesinin içerisinde görmek istiyorum dediğimde seve seve diyerek projemize dahil oldu ve üyemiz oldu. MİSİAD sadece iş dünyasında değil her alanda mutlaka çalışmalar yapacaktır. Sanatta bunlardan biri Bora bey gibi bir çok sanatçıyla beraber olacağız”
Kaynak: İHA