Kapadokya Turizm Yüksek İstişare Konseyi Toplantısı

Kapadokya’da turizm adına yapmış oldukları farklı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken Kapadokya Yüksek İstişare Konseyi olağan yönetim kurulu toplantısını Kayakapı Premium Cave Hotel’de gerçekleştirdi.

Kapadokya Turizm Yüksek İstişare Konseyi Toplantısı
Toplantıya konsey üyeleri turizmciler Yakup Dinler, Murat Sarıkaya, Osman Taha Küçük , Mehmet Dinler ve Serkan Başar katıldı.

Ülkemizde son zamanlarda yaşanan terör olayları, koalisyon görüşmeleri , Kapadokya’da turizmin genel durumu ile geçtiğimiz haftalarda Şangay ve Guanco Başkonsoloslarının da katıldığı genişletilmiş kurul toplantısının değerlendirildiği toplantıda, ayrıca Kozaklı otelleri değerlendirildi. Yapılan değerlendirmede konsey üyeleri Türkiye’nin en kaliteli termal sıcak suyuna sahip olan Kozaklı’da bazı otellerdeki hizmet kalitesinin düşük olması ve bununla ilgili olarak otel yöneticilerinin hiçbir girişimde bulunmamalarının Kapadokya adına son derece kaygı verici olduğunu dile getirdi. Bazı otel rezervasyon sitelerinin yanı sıra sosyal medyada Kozaklı otelleri ile ilgili yapılan paylaşımların ve yorumların Kozaklı’nın yanı sıra dolaylı olarak Türkiye’de en yüksek puan ortalamasına sahip olan Kapadokya’nın genel hizmet kalitesine olan bakış açısını da olumsuz yönde etkilediği vurgulayan üyeler daha sonra çeşitli turizm projeleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Kapadokya Yüksek İstişare Konseyi olarak Kapadokya’da yatırım adına önemli projelerin 2016 yılı itibariyle hayata geçireceklerini belirten konsey üyeleri, Kapadokya’da film ve sanat adına yapılacak çalışmaların yanı sıra oteller ile ilgili örnek bir uygulamanın da tanıtılacağının müjdesini verdi.
Kaynak: İHA