AK Partili Vekillerden Milas'a Ziyaret

AK Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Hasan Kökten, İl Başkanı İhsan Küreci ile birlikte Milas’a gelerek hem partililerini hem de sivil toplum örgütlerini ziyaret ettiler. Kökten ve Özyer ziyaretler sırasında Milas ile ilgili yatırımlar hakkında bilgiler aktardı.

AK Partili Vekillerden Milas'a Ziyaret
Ziyaretlerine ilk olarak AK Parti Milas İlçe Teşkilatı’ndan başlayan milletvekilleri ve il başkanı, Milas İlçe Başkanı Levent Akyer, yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri tarafından karşılandı. Vekillere ve il başkanına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek kısa bir gündem değerlendirmesi yapan AK Parti Milas İlçe Başkanı Levent Akyer “Seçimlerden sonra ortaya farklı bir tablo çıktı. Milletin iradesi bu yönde tecelli etti. Şuanda koalisyon hükümeti kurulması için çalışmaları devam ediyor. Bizler AK Parti olarak her zaman uzlaşıya açığız ve her zaman seçimlere hazırlıklıyız” dedi.

Akyer, konuşmasını son günlerde yaşanan terör olaylarını şiddetle kınadıklarını belirterek sonlandırdı.

Daha sonra AK Parti İl Başkanı İhsan Küreci, 7 Haziran Genel Seçimlerinin ardından Milas teşkilatına çalışmalarından dolayı teşekkür etmek amacıyla ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini belirterek, “Vekillerimizle, teşkilatlarımızla güçlüyüz ve birlik beraberlik içerisinde yolumuza devam ediyoruz. Muğla şanslı dönemini yaşıyor. Projeleri, yatırımları takip ediliyor. Teknopark, Bodrum ve Milas’ta yapılması planlanan yeni hastane binaları için önemli adımlar atıldı” dedi.

MHP VE CHP İLE GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Seçim ve seçim sonuçlarını da değerlendiren İl Başkanı Küreci, “Bizler, 7 Haziran seçimlerinde de birinci çıkmış, üst üste yapılan 4 genel seçimden başarıyla ayrılmış bir partiyiz. Şuanda hükümetin kurulması için önemli adımlar atılıyor. MHP ve CHP ile görüşmeler devam ediyor. Ülkemiz için hayırlısı neyse o olsun. Koalisyon hükümeti kurulmazsa eğer olası bir erken seçime de hazırız” dedi.

ÇÖZÜM SÜRECİ PKK İÇİN BAŞLATILMADI

Konuşmasının son bölümünde yaşanan terör olaylarına değinen Küreci, “Terörle ilgili geri adım atılmayacak. Çözüm süreci PKK için başlatılmış bir süreç değil. Bölgede yaşayan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı kimliği taşıyan vatandaşlar için başlatıldı. 10 yıldır da bu sorun çözülmeye çalışılıyor. Ülkemizde şuanda bir hükümet boşluğu yok. Yapılan son operasyonlarla tüm dünya ve PKK bu anladı. Bizim gayemiz birlik, beraberlik ve huzurdur” dedi.

"BİZLER ÜLKE YÖNETİYORUZ"

İlçe Başkanı Akyer ve İl Başkanı Küreci’nin yaptığı konuşmalardan sonra parti binasında bulunanlara yönelik ilk konuşmayı Milaslı AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Kökten yaptı. Seçimlerden önce Muğla’ya yatırımların yapılması için Ankara ile Muğla arasında köprü olacaklarını ifade ettiklerini, kısa sürede yaptıkları çalışmalarla bu söylemlerini gerçekleştirmeye başladıklarını belirten Kökten, “Bizler büyük bir coğrafyaya sahip büyük bir ülkeyi yönetiyoruz. Bunu da teşkilatlar olarak, vekiller olarak, bakanlar olarak gerçekleştiriyoruz. Sorumluluklarımız çok büyük” dedi.

Konuşması sırasında terör olaylarına da kısaca değinen Kökten, “13 yıldır barış için doğru adımlar atıldı. Bugün de doğru olan neyse o yapılıyor” dedi.

"AMACIMIZ YAŞANABİLRİ BİR MUĞLA OLUŞTURMAK"

Son konuşmacı olarak söz alan AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer, seçim sürecinde görev alan tüm partililerine teşekkür ederek, “Tek başına iktidar olmak istiyorduk. Ama milletin iradesi bu yönde oldu. Bizlere koalisyon görevi verildi.

İnşallah kısa süre içerisinde hükümet kurulur. Kurulmazsa yine milletin huzuruna gideceğiz. Erken seçime de hazırız. Seçimlerden önce ne söz verdiysek arkasındayız. Amacımız daha yaşanılabilir Muğla oluşturmak” dedi.

Seçimlerden sonra Milas için önemli gelişmelere imza attıklarını dile getiren Özyer, veterinerlik fakültesi için yer bakıldığını, yeni hastane binasının ihalesinin kısa süre içerisinde yapılacağını, huzurevi, sorunlu kavşaklar ve TOKİ konutlarının da gündemlerinde olduğunu ifade ederek, “Milas’ta yapılacak çok iş var” dedi.

Terör olaylarını da değerlendiren Özyer, “Türkiye bugünleri de aşacak. Türkiye her türlü terörü bertaraf edecek güçtedir” dedi.

Parti binasında gerçekleşen ziyaretin ardından Milletvekilleri Özyer, Kökten, İl Başkanı Küreci ve İlçe Başkanı Akyer, partililerle birlikte önce Milas Muhtarlar Derneği’ni daha sonra ise Milas Ziraat Odası Başkanlığı’nı ziyaret ettiler.
Kaynak: İHA