Milletvekili Çakırözer'den Gazi Binbaşı Demiral'a Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir milletvekili Utku Çakırözer, Bingöl Karlıova’da mayın patlaması sonucu yaralanan Eskişehirli Jandarma Binbaşı Erdinç Demiral’a tedavi gördüğü Gülhane askeri Tıp Akademisi’nde (GATA) geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Çakırözer'den Gazi Binbaşı Demiral'a Ziyaret
Karlıova ilçe Jandarma Komutanı Demiral, 15 Ağustos’ta teröristlerin döşediği mayınların patlaması sonucu yaralanırken beraberindeki askerlerden üçü şehit olmuştu. Çakırözer, GATA’da ziyaret ettiği Binbaşı Erdinç’e, kendisini tüm Eskişehirli hemşehrileri adına geçmiş olsun dileklerini iletmeye geldiğini belirtti.

Utku Çakırözer, “Hepimiz sizlerin vatan savunmasında gösterdiğiniz üstün gayretlere minnettarız. Bir an önce iyileşerek sağlığınıza kavuştuğunuzu görmek ve sizleri memleketinizde ağırlamak isteriz" diye konuştu.

ESKİŞEHİR’E SELAM GÖTÜRÜN

Binbaşı Demiral da GATA’da tedavi gördüğü süre içinde komutanlarından ve Eskişehirli hemşehrilerinden gördüğü ilgiden memnun olduğunu belirterek "Siz de tüm Eskişehirlilere selam götürün" diye konuştu.

Bir senedir Karlıova Jandarma Komutanlığı görevini yürüten evli ve bir çocuk babası Demiral’ın tedavisi sonrasında daha önce de görev yaptığı Karabük İl Jandarma Komutanlığı’nda görevlendirilmesinin beklendiği öğrenildi.

HASTANEDE YÜZBAŞILIĞA TERFİ ETTİ

Eskişehir milletvekili Çakırözer, terörle mücadele sırasında yaralanan ve GATA’da tedavi gören diğer gazileri de ziyaret ederek ’geçmiş olsun’ dileğinde bulundu. Ziyaret ettiği askerler arasında yer alan ve bir gözünü Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde çatışmalarda kaybeden Halil Kulaoğlu’nun önceki gün üsteğmenlikten yüzbaşılığa terfi ettiğini öğrenen Çakırözer, "Sizi hem terfiniz için kutlarım hem de ülkemizin güven içinde huzur içinde yaşamasına sağladığınız katkı için teşekkür ederim" dedi.

Yüzbaşı Kulaoğlu ise, "Ben görevimi en iyi şekilde yapmak için uğraştım. Bir gözümü kaybettim ama eşim ve çocuğumun yanımda olması benim için en büyük mutluluk" dedi.

Kaynak: İHA