Eskişehir Kent Konseyi İzmir Fuarı'nda

Bu yıl 84’üncüsü düzenlenen ve Eskişehir’in onur konuğu il olarak davet edildiği Enternasyonal İzmir Fuarı’nda Eskişehir Kent Konseyi de “Şehir Birleştirir” sloganı ile yerini aldı.

Eskişehir Kent Konseyi İzmir Fuarı'nda
Eskişehir stantlarında ziyaretçiler bir taraftan şehri keşfederken diğer taraftan Eskişehir Kent Konseyi’nin eğitim temalı çalışmaları ve projelerine yoğun ilgi göstererek, Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy ve Genel Sekreter Ahmet Kapanoğlu’dan konsey çalışmaları hakkında detaylı bilgi aldı. Fuarda, Eskişehir Kent Konseyi standını İzmir Valisi Mustafa Toprak, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke ziyaret ederek, Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy’dan konsey çalışmaları hakkında bilgi aldı. İzmir Valisi Ercan Toprak, kent konseylerinin şehirler için çok önemli kurumlar olduğunu vurgulayarak, Eskişehir Kent Konseyi’ni başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ettiğini söyledi.

Başkan Kocaoğlu ise, Eskişehir Kent Konseyi’nin çevre, sağlık, sanat, kadın ve gençler ile ilgili hayata geçirdiği çalışmalarını görmekten memnuniyet duyduğunu ve Eskişehir Kent Konseyi ile işbirliğine daima hazır olduklarını ifade etti.

Kaynak: İHA