Zafer Yürüyüşüne Binlerce Kartallı Katıldı

Kartal Belediyesi’nce, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen Zafer Yürüyüşü’ne binlerce Kartallı katıldı. Konser etkinliğinin iptal olmasında rağmen yürüyüşe büyük bir katılım sağlandığını belirten Başkan Başkan Altınok Öz, “Tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta coşkuyla kutlanırken, Kartal Belediyesi tarafından Kartallı Kazım Meydanı’ndan başlayan, Kartal Meydanı’nda biten ‘Zafer Yürüyüşü’ etkinliği gerçekleştirildi.

Gencinden yaşlısına, binlerce vatandaşın katıldığı kutlamalarda vatandaşlar, “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” ve “Savaşa Hayır” sloganlarını attılar. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, burada yaptığı konuşmada Zafer Bayramı’nın önemine dikkat çekti.

BAŞKAN ÖZ’DEN ŞEHİT VURGUSU

Şehit haberlerinden dolayı iptal olan konser etkinliğine rağmen kutlamalara yoğun katılım gerçekleştirdiğine dikkat çeken Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Son günlerdeki şehitlerimiz nedeniyle ulusal yas gibi kutlamak zorunda kaldık. Acı olan budur. Ama şehitlerimize Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına ve son zamanlarda hatta en son bugün şehit olan Mehmetçiklerimize kadar onlara bir saygı ifadesi olarak yürüyüşümüzü yaptık. Kartal’a yakışır bir bayram etkinliği yaptık. Kutlama değil, etkinlik yaptık. Konser etkinliği olmamasına rağmen büyük bir katılım sağlayan tüm vatandaşlarımıza huzurunuzda teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“KATILIM GİTTİKÇE ARTIYOR”

Zafer Bayramı kutlamalarına katılanlardan biri olan Kadir Gökmen Öğüt, bayram coşkusunu dile getirerek, “Ben hemen hemen Kartal’daki tüm etkinliklere katılıyorum. Çok güzeldi ve katılım gittikçe artıyor. Bunun yanı sıra, balkonlardan sarkan, alkışlayan el sallayanları görüyorum. Bu da çok mutluluk verici” diye konuştu.

Sercan Yılmaz ise, “Bu güzel etkinlik bize sağlandığı için çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok mutluluk verici” dedi.

Kaynak: İHA