Canik'te Zabıta 24 Saat Görevde

Canik Belediyesi Zabıta Birimi ekipleri, halkın sağlığı ve huzuru için 7 gün 24 saat görevde. Zabıta ekipleri, yaptıkları çalışmalarla halkın yasa ve yönetmelikler çerçevesinde yaşam kalitesinin yükselmesine öncülük ediyor.

Canik'te Zabıta 24 Saat Görevde
İlçede 1 müdür, 13 personel ile hizmet veren Canik Belediyesi Zabıta Birimi, vatandaşın rahatı ve huzuru için 7 gün, 24 saat görev yapıyor. Vatandaşın nezih ve sağlıklı koşullarda hizmet almalarını ve huzurlu bir şekilde yaşamalarını sağlamayı amaçlayan zabıta ekipleri, olaylara hızlı ve anında müdahale ederken, ilçe genelinde yürüttüğü aktif denetimlerle vatandaşın sağlığını ve huzurunu bozacak hiç bir şeye geçit vermiyor.

Halkın sağlığı ve huzurunun öncelikleri olduğunu belirten Canik Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Erbay, ’’Zabıta personelimiz birçok konuda eğitim aldı. Artık ekiplerimiz olaylara hızlı ve etkin bir şekilde müdahale edebiliyor. Ekiplerimiz, günün 24 saati şikayetleri değerlendiriyor ve denetimlerini yapıyor. Bu düzenleme, vatandaşlarımız ve esnaflarımız tarafından da olumlu karşılanıyor.Canik halkının sağlıklı koşullarda hizmet alması ve huzurlu bir ilçede yaşamaları için çalışıyoruz’’ dedi.

Kaynak: İHA