Panik Atakta Bilinçaltı Tedavisi

Kuantum Drama uzmanı ve 9 Eylül Üniversitesi DESEM (Dokuz eylül üniversitesi sürekli eğitim merkezi) mezunu Sezer Çoban, panik atak hastalığında kişilerin bilinçaltına girerek negatif düşüncelerini sıfırlayıp yeniden sağlıklarına kavuşmalarının mümkün olduğunu belirtti.

Panik Atakta Bilinçaltı Tedavisi
Aynı zamanda Dokuz Eylül Üniversitesi Öğrenci Koçluğu,Anlayarak Hızlı Okuma ve Eğitimcinin Eğitimi uzmanı , Sezer Çoban, panik atak şikayetiyle kendisine gelen hastaları ilk adım olarak bilinçaltı teknikleri ile olumsuz düşünceleri sıfırlayarak tedaviye başladığını söyledi.

Çoban ,uyguladığı tedavi yöntemi hakkında şunları söyledi: “Benim çalışmalarım bir kompozisyon aslında. Giriş,gelişme ve sonuç bir bütün. Tıpkı bir stilist gibi. Öncelikle kendinize bir defter ediniyorsunuz. Kendi el yazınızla yazıyorsunuz, her şeyi. Çalışmalarımız bittiğinde size, sadece size ait çözümler içeriyor, o yüzden bu defter. Herkesin çalışması kendine özel. Bilinç altı teknikleri ile, “Amigdala” dediğimiz, bana göre yaşantımızın kara kutusunu temizliyoruz. Bunun yanında nefes teknikleri öğreniyoruz her seansta.

“BİYOENERJİ UYGULAMASIDA YAPIYORUZ”

Çoban, panik atak tedavisinde biyoenerji tekniğini de uyguladıklarını kaydederek şöyle konuştu: “Tabii ki enerji çalışmamız da var. Bu sadece bence bir şey. Bir akış ki eller doğru yere gider ve o enerji bitene kadar orada kalır. Nasıl olur, öğrenilen bir şey midir? Bilmem. Tek bildiğim o enerjinin aktif olarak iyileşmeye aracılık ettiği. Tabii ki bu çalışmalar bir sorumluluk ister. Devam ister. Her şey sizle başlar. Zor gibi görünse de ikinci seansla birlikte olumlu sonuçlar geldikçe olması gerekenler oldukça inançları artar. Kendilerine. Mucize değil. Neyi kabul ederseniz onu yaşıyorsunuz”.
Kaynak: İHA