Minik Muhammed İçin Nesrin Ulema Devreye Girdi

Dünyada milyonda bir görülen pfeiffer hastalığına yakalanan, beyni gözlerine ve kulaklarına inen, ağlarken gözleri dışarı fırlayan iki aylık Muhammed Talha bebeğin tedavisi için İzmir AK Parti Milletvekili Nesrin Ulema devreye girdi.

Minik Muhammed İçin Nesrin Ulema Devreye Girdi
İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, dünyada ender görülen ancak tedavisi olduğu söylenen pfeiffer hastalığına yakalanan Songül ve Hakan Tatar ailesinin iki çocuğundan küçüğü Muhammed Talha Tatar ameliyat için yardım bekliyordu. Oğullarının tedavisi için çalmadık kapı bırakmayan Tatar ailesine yardım elini İzmir AK Parti Milletvekili Nesrin Ulema uzattı. Minik Muhammed’e yapılacak olan ameliyatın riskli olması sebebiyle tedavi göremeyen Muhammed Talha, Milletvekili Nesrin Ulema’nın devreye girmesiyle Ege Üniversitesi Tıp fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Birkaç riskli ameliyat geçirecek olan Minik Muhammed’in ilk ameliyatı ise oldukça başarılı geçti.

“HASTANE KAPILARI YÜZÜME KAPANIYORDU”

İhlas Haber Ajansı aracılığıyla sesini duyuran baba Hakan Tatar, “Sayın vekilimiz Nesrin Ulema’dan Allah razı olsun. Çocuğuma ve bize sahip çıktı. Hastane kapıları yüzüme kapanıyordu. Onun sayesinde şu an Muhammed’i, biricik oğlumu tedavi ettiriyoruz. Doktorlar geçireceği ameliyatların riskli olduğunu söylüyorlar. Ancak oğlumun hiçbir tedavi yapılmadan acı çekmesindense ben her türlü riski göze aldım” dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema ise Muhammed Talha için elinden ne geliyorsa, tıbbi imkanlar çerçevesinde her şeyin yapılacağını söyledi.



Milletvekili Nesrin Ulema, Muhammed Talha’yla ilgilenen Ege Üniversitesi Tıp fakültesi Hastanesi personeline teşekkür etti.
Kaynak: İHA