'Küçük İbo' Müzik Yaşamına Yeniden Dönüyor

Türkiye'de "Küçük İbo" olarak tanınan ses sanatçısı ve dizi oyuncusu İbrahim Küçük, vatani görevi nedeniyle ara verdiği müzik yaşamına yeniden dönüş yapmaya hazırlanıyor.

Hüyük ilçesindeki festival nedeniyle Sonsuz Şükran Köyü'ne gelen ses sanatçısı ve dizi oyuncusu İbrahim Küçük, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, 45 gün önce askerden geldiğini belirterek, müzik çalışmalarına kaldığı yerden devam edeceğini söyledi.

Bunun bir albüm çalışması olmayacağını, sadece 2-3 şarkılık bir single albüm yapmayı düşündüğünü belirten Küçük, "O da diğiital medyada, yani insanlar dijital olarak dinleyecekler.İşte internetten, çeşitli sosyal medyadan o şekilde bir çalışmamız olacak" dedi.

Küçük, amacının şarkı yapmak ve müzik çalışması ile insanlara ulaşmak ve konserlere gitmek olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Bu şekilde daha çok geniş kitlelere ulaşmak ve halkla buluşmak, gayemiz bu. İnsan değişiyor tabi. İnsanın fikirleri, düşünceleri değişiyor. Ama baktığınız zaman ben yine de Küçük İbo'yum, insanlar yine de beni böyle tanıyor. Aradaki tek fark, yaşımın büyümesi. Ben yine de aynı ibrahim'im, aynı duygu ve düşünceleri taşımasam da, ana temel aynı, yani temelimiz bu. Geçen yıl askerde olduğum için katılamadım. Bir önceki yıl gelmiştim, çok güzel geçmişti. Bu sene yine program yaptım. Halkın ilgisi, saygısı ve sevgisi çok iyi. Ben keyif aldım. Umarım, burası da bizden keyif almışsa bizim için en büyük mutluluk budur."

Kaynak: AA