Askerden Dönen Küçük İbo, Müziğe Kaldığı Yerden Devam Edecek

Vatani görevini tamamlayan Küçük İbo olarak ünlenen ses sanatçısı İbrahim Küçük, askerlik nedeniyle ara verdiği müziğe tekrar dönüş yapıyor.

Askerden Dönen Küçük İbo, Müziğe Kaldığı Yerden Devam Edecek
Küçük yaşlarda seslendirdiği şarkılarla dillerden düşmeyen ve “Küçük İbo” olarak ün yaparak tanınan sanatçı ve dizi oyuncusu İbrahim Küçük, vatani görevini tamamladıktan sonra tekrar müzik yaşamına hızlı bir dönüş yapmaya hazırlanıyor. Asker dönüşü Konya’nın Hüyük ilçesine bağlı Çavuş Mahallesi’ndeki sanatçı festivalindeki konser programlarıyla hayranlarının karşısına çıkan İbrahim Küçük, gazetecilere yaptığı açıklamada, askerden 45 gün önce döndüğünü belirterek, müzik yaşamına kaldığı yerden devam edeceğini söyledi.



Bunun bir albüm çalışması değil, 2-3 şarkılık bir single olacağını dile getiren Küçük, şu bilgileri verdi:

“İnternetten, çeşitli sosyal medyadan çalışmamız olacak. Amacım, şarkı yapmak ve müzik çalışması ile insanlara ulaşmak ve konserlere gitmek. Bu şekilde daha çok geniş kitlelere ulaşmak ve halkla buluşmak istiyorum.”

“AYNI İBRAHİM’İM, SADECE YAŞIM BÜYÜDÜ”

Artık büyüse de aynı İbrahim olduğunu da belirten Küçük, şöyle devam etti, “İnsan, değişiyor tabi; fikirleri, düşünceleri değişiyor. Ama baktığınız zaman ben yine de Küçük İbo’yum, insanlar yine de beni böyle tanıyor. Aradaki tek fark, yaşımın büyümesi. Ben aynı İbrahim’im, aynı duygu ve düşünceleri taşımasam da, ana temel aynı, yani temelimiz bu” dedi.

İbrahim Küçük, Sonsuz Şükran Köyü Projesi ve burada düzenlenen festivalle ilgili olarak da, bu yıl ikinci kez gelerek böyle bir projeye katkı vermeye çalıştığını belirterek, "Geçen yıl askerde olduğum için katılamadım. Bir önceki yıl gelmiştim, çok güzel geçmişti. Bu sene yine program yaptım. Halkın ilgisi, saygısı ve sevgisi çok iyi. Ben keyif aldım. Umarım, burası da bizden keyif almışsa bizim için en büyük mutluluk budur” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA