İef'de Karşıyaka Coşkusu

İzmir Enternasyonal Fuarı bu yıl 84. kez kapılarını açtı. Karşıyaka Belediyesi’nin 180 metrekarelik dev standı ilk günden ziyaretçi akınına uğradı. KODA’nın muhteşem konseri, jimnastik ve halk oyunları gösterileri katılımcılara keyifli anlar yaşattı. Başkan Akpınar “Vatandaşlarımız, yerel yöneticilik adına yaptığımız en güzel hizmetleri standımızda bulacaklar” dedi.

İef'de Karşıyaka Coşkusu
EN DİKKAT ÇEKİCİ STANT KARŞIYAKA’NIN

Türkiye’nin en büyük ve köklü fuar organizasyonlarından biri olarak kabul edilen ve bu yıl 84’üncü kez açılan İzmir Enternasyonal Fuarı muhteşem bir törenle başladı.

6 Eylül tarihine kadar, ortalama 1,5 milyon kişinin ziyaret etmesi beklenen İEF’nin en dikkat çekici noktası ise Karşıyaka Belediyesi tarafından hazırlanan 180 metrekarelik dev stant oldu.

MUHTEŞEM GÖSTERİLER

Karşıyaka Belediyesi’nin, 3. Hall giriş kapısının yanında yer alan standındaki, 8 ayrı iletişim noktası, ilk günden ziyaretçilerin akınına uğradı. Başta Karşıyaka’nın Filizleri Projesi olmak üzere belediyenin tüm proje ve yatırımları katılımcıların büyük ilgisi ile karşılaştı. Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası’nın verdiği mini konser, jimnastik gösterileri ve halk oyunları keyifli anlar yaşattı. İzmir Valisi Mustafa Toprak ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile onur konuğu ülke ve şehir yöneticileri de standı ziyaret etti. Eğlenceli programlar 6 Eylül tarihine kadar, İEF’de ziyaretçilere açık olacak.

“HERKESİ BEKLİYORUZ”

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Fuarın bu yıl ana teması ‘Eğitim’. Biz de başta Karşıyaka’nın Filizleri olmak üzere, hem eğitim projelerimizi hem de diğer hizmetlerimizi fuar standımızda halkımızın beğenisine sunduk. Bunun yanı sıra KODA, minik jimnastikçilerimiz ve halk oyunları ekibimiz bizlere doyumsuz güzellikler yaşatacak fuar boyunca. Yerel yöneticilik anlayışımızı ve halka dokunan hizmetlerimizi görmek için herkesi standımıza bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA