Garnizon Komutanı Algür'den Veda Ziyareti

Hatay’ın Arsuz İlçe Garnizon Komutanı Deniz Albay Mutluhan Algür, emekliye ayrılması nedeniyle Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’ya veda ziyareti gerçekleştirdi.

Garnizon Komutanı Algür'den Veda Ziyareti
Deniz Albay Mutluhan Algür’ü tanımaktan büyük gurur duyduğunu söyleyen Arsuz Belediye Başkan Nazım Culha, “1,5 yıldır uyumlu bir çalışma ortamı içerisinde Arsuz için birlikte çalıştığım Garnizon Komutanımız Deniz Albay Mutluhan Algür’ün emekliye ayrılması beni çok üzdü. Albayımla birlikte keşke daha uzun yıllar birlikte çalışabilseydik. Kurum ve kuruluşlar arasındaki uyum ve işbirliği çalışmalarımıza hep katkı sundu. Mutluhan Albay’ımın da bize sunduğu katkı yadsınamaz. Kendisine göstermiş olduğu samimi ve içten davranışı, ilçemize vermiş olduğu hizmet ve katkılarından dolayı teşekkür eder, emeklilik yaşamında başarılar dilerim” dedi.

Arsuz’daki görev süresince çok güzel dostluklar kurduğunu ve çok güzel anılar biriktirdiğini söyleyen Arsuz

Garnizon Komutanı Deniz Albay Mutluhan Algür de, “Arsuz’da rekor düzeyde sayılabilecek bir şekilde 6,5 yıldır görev yapıyorum. Benim için Arsuz, çok özel bir görev yeri oldu. Arsuz’un ilçe statüsüne kavuşmasının ardından Kurucu Belediye Başkanımız Nazım Culha ile aynı protokolde yer almak ve kendisiyle birlikte ilkleri paylaşmak benim için oldukça gurur ve onur verici. Dostluğumuz sivil hayatımda da devam edecek. Görev süresince yakaladığımız uyumlu çalışma ortamı ve desteğinden dolayı başkanımıza teşekkür ederim” derken, emeklilik hayatını yine Arsuz’da sürdüreceğini dile getirdi.
Kaynak: İHA