Aydın'da Siyasi Hareketlilik Başladı

Geçici hükümetin kurulması ile birlikte demokrasinin kalesi Aydın’da siyasi hareketlilik yeniden başladı. CHP 1 kasım seçimlerinde Aydın’daki milletvekili sayısını 4’ten 5’e yükselteceğini iddia ederken, AK Partili de hareket başladı.

Aydın'da Siyasi Hareketlilik Başladı
AK Parti Aydın il teşkilatında partinin Aydın’daki kurucuları bugün basına kapalı toplantı ile bir araya gelirken, toplantıya uzun süredir ortalarda gözükmeyen siyasiler de katıldı.

Bu arada uzun süredir ortalarda görünmeyen pek çok siyasi de ilk olarak sosyal paylaşım sitelerinde paylaşımlar yapmaya başladılar.

AK Parti’nin Aydın’da 01 Kasım seçimleri için yeni aday belirleyip belirmeyeceği henüz netlik kazanmazken, il, efeler ilçe ve kadın kolları teşkilatı çalışmalara ağırlık vermeye başladı.

“SOSYAL PAYLAŞIM SİTESİNDEN HALKA DANIŞTI”

Bu arda AK Parti’nin 23. Ve 24. Dönem Aydın milletvekilliğini yapan Mehmet Erdem, sosyal paylaşım sitesinden aday adaylığı müracaatı yapıp yapmayacağı konusunda vatandaşların görüşünü sordu.

Paylaşım, kısa süre içerisinde çok sayıda beğeni ve yorum alırken milletvekili Mehmet Erdem, “paylaşımında Muhterem Hemşehrilerim; 1 Kasım Seçimleri için aday adaylığına başvuru yapayım mı? Sizce bize ihtiyaç var mı? Lütfen değerli görüşlerinizi bildirmenizi istirham ediyorum. Saygılarımla” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA