OSB Alanı Hazırlanıyor

Burhaniye’nin Cumhuriyet Mahallesinde yapılacak olan Burhaniye Zeytin İşletme İhtisas Organize denetledi.

OSB Alanı Hazırlanıyor
OSB’nin kurulacağı alan içerisinde bulunan Romen vatandaşların konakladığı alanda yapılan kamulaştırmalar sonrasında bölgenin tahliyesi ardından yeniden yasal olmadan bu bölgeye yerleşen vatandaşların tahliyesini gerçekleştiren Burhaniye Belediyesi Ekipleri, alanda bulunan derme çatma binaları yıkmaya başladı.

Yıkım çalışmalarını bizzat takip eden Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal bölgede yaşayan vatandaşlar ile de konuşarak vatandaşlara olması gerekenleri aktardı.

OSB, yapımı tamamlandığında 40 fabrika ile bölgenin kalkınmasına yardımcı olurken, barındıracağı çalışan sayısı ile ciddi bir istihdam sağlanacak. Burhaniye Belediyesinin sonuna kadar desteklediği ve üzerine düşen görevi her şekilde yerine getirdiği OSB için Başkan Uysal “Bu projeye gönülden destek veriyoruz. Çünkü bu proje bir ilk ve Burhaniye’nin geleceği için çok önemli olan projelerden bir tanesi. İnşaat çalışmalarının başlayacağı alanda burada yasal olmadan kalan vatandaşların tahliyesini yapıyoruz. Burhaniye Belediyesi olarak bu proje için üstümüze düşen çalışmalara devam ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA