Kartepe Belediyesi, Kartepe'lilere Yeni Alanlar Kazandırıyor

Kartepe Belediyesi, atıl durumdaki alanlarda yaptığı düzenlemeler ile ilçe halkına yeni alanlar kazandırmaya devam ediyor.

Kartepe Belediyesi, Kartepe'lilere Yeni Alanlar Kazandırıyor
Yeni bir Kartepe ideali ile çıktığı hizmet yolunda ilçe halkına yeni yaşam alanları oluşturma hedefindeki Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, atıl yapıları daha işlevsel hale getirerek hemşehrilerinin hizmetine sunuyor. Tecrübelerini her geçen gün doğup büyüdüğü ilçenin kalkınması için sarf eden Başkan Üzülmez’in bu konudaki çalışmaları da ilçe halkı tarafından takdir görüyor.

Yönetim tarzının gereği emanetini üstlendiği hemşehrilerinin ihtiyaçlarına karşılık verecek düzenlemelerde bulunan Başkan Üzülmez’in talimatıyla Rahmiye mahallesindeki kurs binası fonksiyonel ve kullanışlı bir hale dönüştü. Zemin katta yapılan düzenleme ile mahalle sakinleri artık cemiyetlerini burada yapabilecekler.

Rahmiye Kurs binasının dış cephe iyileştirmesini de yapan ekipler eskiden garaj olarak kullanılan alanı da ortak kullanıma kazandırdı. Yeni alanın üzerini sundurma ile kapatan ekipler yüz metrekare dekoratif parke taşları ile döşedi. Cemiyet için kullanılan kapalı alanın yanına üstü kapalı ek alan kazandıran ekiplerin çalışması mahalle sakinleri tarafından da takdir gördü.

Rahmiye Mahalle Muhtarı İrfan Erçelik, “Sünnet, düğün, kına ve benzeri cemiyetler için mahallemizde bir yer sıkıntısı vardı. Çözüm odaklı çalışması ile takdir ettiğimiz başkanımız bu konuda da mahalle sakinlerine yeni bir alan kazandırarak yine gönlümüzü fethetmesini bildi. Sunduğu hizmetler için mahalle halkım adına kendisine sonsuz teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA