Ghsim, Tekmanlı Çocukları Sevindirdi

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak’ın talimatları ile geçtiğimiz hafta Hınıslı gençleri konuk eden Erzurum GHSİM Gençlik Merkezleri Müdürlüğü bu kez de Tekmanlı minik öğrencileri misafir etti. Tekmanlı 54 başarılı öğrenci şehrin tarihi, kültürel mekanlarının yanı sıra spor tesislerini gezdi. Tekmanlı öğrenciler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Gençlik Merkezleri Koordinatör Müdürü Zülküf Yılmaz nezaretinde Erzurum GHSİM İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’i ziyaret eden Tekmanlı öğrencilere Taşkesenligil, eşofman takımı hediye ederek, minik öğrencileri sevindirdi.

Ghsim, Tekmanlı Çocukları Sevindirdi
TAKDİR VE TEŞEKKÜR ALANA TATİL YAPTIRACAK

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Tekmanlı öğrencilere öğütler verirken, iyi ders çalışıp takdir ve teşekkür almalarını istedi. Spor yapmayı da ihmal etmemeleri konusunda uyarıda bulunan Taşkesenligil, “Sizleri ilimizde bir hafta boyunca ağırladık, çok güzel günler geçirdiniz. İnşallah, takdir ve teşekkür almaya devam ederseniz sizleri seneye Bakanlığımızın Deniz ve Doğa kamplarına gönderip, burada tatil yapmanızı da sağlayacağız” dedi.

Taşkesenligil’in açıklamalarını alkışlayan Tekmanlı öğrenciler, takdir ve teşekkür alma sözü verdi.

CEHALETİ EĞİTİMLE YENECEĞİZ

Sporun yanı sıra gençliğe büyük önem veren Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, vatanını, bayrağını dinini seven ahlaklı gençler yetiştirmenin herkesin görevi olduğuna işaret ederek, “Bugün kurumumuzu ziyaret eden Tekmanlı çocukların pırıl pırıl yüzlerini görmek bizleri mutlu etti. İnanıyorum ki, çocuklarımıza iyi bir eğitim verildiğinde ve bu çocuklara el birliği ile sahip çıktığımızda cehalet ortadan kalkacak” dedi.

Tekmanlı öğrencilerden daha çok ders çalışmalarını ve kitap okumalarını tavsiye eden Taşkesenligil, “İyi okuyun vatana millete hayırlı birer evlat olun” dedi.

Erzurum’da güzel bir hafta geçiren Tekmanlı çocuklar kendilerine bu imkanı sağlayan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’e teşekkür etti. Tekmanlı çocuklar, başarı için de söz verdi.
Kaynak: İHA