Trakya Bağ Bozumu Ve Ekoloji Festivali Programı Belli Oldu

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi’nin bu yıl ilkini düzenleyeceği Trakya Bağ Bozumu ve Ekoloji Festivali’nin programı belli oldu.

Trakya Bağ Bozumu Ve Ekoloji Festivali Programı Belli Oldu
4-5-6 Eylül tarihleri arasında Süleymanpaşa ilçesi sahil dolgu sahada gerçekleşecek olan Trakya Bağ Bozumu ve Ekoloji Festivalinde bu yıl çeşitli etkinlikler gerçekleşecek. 3 gün sürecek olan festival alanında toplam 11 ekoloji atölyesi 11:00 – 18:00 saatleri arasında Süleymanpaşalı vatandaşların hizmetinde olacak.

SUZAN KARDEŞ RÜZGARI ESECEK

Süleymanpaşa Belediyesi’nin düzenleyeceği Trakya Bağ Bozumu ve Ekoloji Festivalinde açılış konserini Suzan Kardeş gerçekleştirecek. 4 Eylül Cuma günü başlayacak olan festival saat: 11.00 da başlayarak sahil festival alanında gerçekleşecek olan Yaratıcı Ekoloji Atölyeleri, Ekolojik Ürün Pazarı, Dj Performanslar ve eğlenceli yarışmalar ile gün boyu sürecek. İlk günün akşamında ise Sahil festival alanında kurulan konser alanında Suzan Kardeş Süleymanpaşalı vatandaşlar ile buluşacak.

KLASİK OTOMOBİL SERGİSİ VE TROCKYA BLUES KONSERİ

Trakya Bağ Bozumu ve Ekoloji Festivali’nin ikinci gününde ise Klasik Otomobil Kulübü Trakya Bağ Rotası Startı ve Geleneksel Bağ Bozumu Şenliği açılışı Barel Bağcılıkta gerçekleştirilecek. Açılış programının ardından Klasik Otomobil Sergisi ve ardından Kırklareli’de kurulan Trockya Blues Balkan müziği gurubu Süleymanpaşalı vatandaşlara unutulmaz anlar yaşatacak.

’TEKİRDAĞ’IN ÜZÜMÜ’ ŞARKISI İLE EŞREF VAKTİ’DE FESTİVALDE

Trakya Bağ Bozumu ve Ekoloji Festivalinin son gününde ise sahil festival alanındaki Ekolojik Atölyelerdeki etkinlikler ve eğlenceli yarışmalar sürerken akşam saatlerinde Tekirdağ’ın Üzümü şarkısı ile tanınan Eşref Vakti ardından ise Doğal Denge ve Uyum Orkestrası ve Kolektif İstanbul Süleymanpaşalı vatandaşlara sanat dolu anlar yaşatacak.
Kaynak: İHA