Talas'ta Sağlıklı Yaşam Başlıyor

Talas Belediyesi öncülüğünde başlayan “Sağlıklı Yaşam” projesi hayata geçiyor. Talas halkı başta olmak üzere tüm Kayseri’nin de katılacağı projenin açılışı Cuma günü yapılacak.

Talas'ta Sağlıklı Yaşam Başlıyor
Kendisinin de projeye katılacağını söyleyen Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, “Sağlıklı Yaşam Projesi bu cuma yamaç paraşütü iniş pistinde saat 18.00’da başlayacak. Açılışımız mehter takımı, atlı okçuluk ve yamaç paraşütü gösterileri ile başlayacak. Proje yaz sonuna kadar devam edecek. İnşallah fazla kilolarımızdan böylece kurtulacağız. Aynı zamanda yürüyüş gibi çeşitli spor aktivitelerine hep birlikte katılacağız. Dolayısıyla Talas’ta yüz güldüren farklı bir projeyi hayata geçiriyoruz. Projenin kayıtları oldukça arttı. Katılımcılarımız doktor ve diyetisyen kontrolünden geçtikten sonra gerekli bilgilendirmeler yapılıyor. İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve diğer kurumlarımız bize çok destek veriyor. Yaz sonuna kadar sürecek olan projemizde ben dahil katılan herkes kilolardan kurtulacak. İnşallah bu projeyi de her yıl devam ettireceğiz.” dedi.

Sağlıklı Yaşam Projesi’nin vatandaşların çok hoşuna gittiğini söyleyen ve yoğun bir katılımın olduğunu ifade eden Başkan Palancıoğlu, “Belediye gibi bir kamu kurumunun öncülüğünde hep birlikte program yapılması vatandaşımızı çok memnun etti. Toplu şekilde hem eğlenecekler hem de kilo verecekler. Bilgilendirmemiz çerçevesinde insanlar yediklerini kontrol altına alacak. Doğru beslenmeyle ilgili faydalı bir projeye katılmış olacaklar. İnşallah bundan sonrada benzer faaliyetleri programlarımıza dahil edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Belediyeye proje için kayıt olmaya gelen vatandaşlar ise Başkan Palancıoğlu’na teşekkür ederek böylesine yararlı, sağlıklı ve keyifli projeyi Talas halkına kazandırdıkları için oldukça mutlu olduklarını belirttiler.
Kaynak: İHA