Şirin'den Başkan Ergün'e Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’i makamında ağırladı.

Şirin'den Başkan Ergün'e Ziyaret
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’i makamında konuk etti. Ziyarette Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya da hazır bulundu. Eski Manisa Yolu’nda Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmaların tamamlandığı zaman Turgutlu’lu vatandaşların İzmir Ankara karayolunu hiç kullanmadan bu yolu kullanacaklarına inandığını belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Saha geniş yapılacak çok şey var. İsminiz de beklentiyi yukarıya taşıdı. Eski Manisa Yolu bizim için çok önemli bir arter. Şimdi Karayolları da akıllı kavşak için çalışmalara başladı.

Eski Manisa Yolu tamamlandığında vatandaşlarımız artık belki anayolu hiç kullanmadan bu yolu kullanacak. Çünkü orası çok kötüydü. Yol tamamlandığında oranın ışıklandırılması konusunda desteğinizi istiyoruz. Işıklandırılması yapıldığında Manisa Merkez’deki Akhisar Caddesi gibi çok canlı bir alan olacağını tahmin ediyorum” diye konuştu.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “17 ilçemize eşit hizmet götürmek için çalışıyoruz. Bu kapsamda Turgutlu’nun da ihtiyacı olan çalışmaları hayata geçireceğiz. Çalışmalar tamamlandığında Eski Manisa Yolu’nun vatandaşları rahatlatacağını düşünüyorum. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Kaynak: İHA