Plajda Bikinili Kadınların Fotoğrafını Çekerken Yakalandı

Zonguldak Belediyesi’ne ait Kapuz Plajı’nda güneşlenen kadınların cep telefonu ile fotoğrafını çekerken yakalanan şahıs polis tarafından gözaltına alındı. Zanlı, "Kamera bir anda açıldı" diyerek kendini savundu.

Plajda Bikinili Kadınların Fotoğrafını Çekerken Yakalandı
Zonguldak’ta belediyenin işlettiği Kapuz Plajı’nda güneşlenen kadınların bikinili fotoğraflarını çekerken yakalanan 50 yaşındaki E.Ç., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kadınlardan birinin olayı fark etmesi üzerine plaj yetkililerine haber verildi.

Kadınların tepki gösterdiği E.Ç., şikayet üzerine plaj görevlileri tarafından müdüriyet binasına götürüldü. Daha sonra polis ekiplerinin plaja çağrılmasıyla E.Ç. gözaltına alınarak Çarşı Polis Merkezi’ne götürüldü. Suçlamaları kabul etmeyen E.Ç., karakolda verdiği ifadesinde cep telefonuyla oynadığı sırada bir anda kameranın açıldığını ve kadınların bunu fark ederek tepki gösterdiğini söyledi.



Adliyeye sevk edilen E.Ç., Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatıyla serbest bırakıldı. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.
Kaynak: İHA