Yatağan'da Şehit Haberlerinin Ardından Konser İptal Edildi

Türkiye peş peşe gelen şehit haberlerine ağlarken Yatağan Belediyesi anlamlı bir davranışa imza attı. Zafer Bayramı etkinliklerinde yer alan Selcan Kökcen Şahin ve Mustafa Özcan konserini iptal etti.

Yatağan'da Şehit Haberlerinin Ardından Konser İptal Edildi
30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Yatağan Belediyesi tarafından Hacıbayramlar Mahallesi’nde düzenlenecek olan Selcan Kökcen Şahin ve Mustafa Özcan konserinin de yer aldığı etkinlik, son günlerde artarak devam eden terör olayları ve şehit haberleri nedeniyle iptal edildiği bildirildi.

Türkiye’nin ve vatandaşların zor bir süreçten geçtiğini ve bu acılı günlerde eğlence programı düzenlemeyi doğru bulmadığını dile getiren Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, ülkenin huzur ve güvenliği için gözlerini kırpmadan canlarını veren şehitlere Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına, eş dost ve akrabaları ile Türk milletine başsağlığı ve sabır dileklerini iletti.

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenecek resmi törene tüm Yatağan halkını davet eden Işık, ülkenin zor günlerden kurtulmasının birlik ve beraberlikle sağlanabileceğinin altını çizerek, resmi tören sırasında Türk bayrağı dağıtılacağını söyledi.

Kaynak: İHA