'Sen Bana İnanma' Dedi, İntihar Etti

Muğla’nın Yatağan ilçesinde, ailevi sorunları olduğu öğrenilen bir kişi, eşine internetten "Sen bana inanma" diye not bıraktıktan sonra başına tabancayla ateş ederek intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, Yatağan’ın Atatürk Mahallesi’nde yaşayan Hasan G.’nin (40) karısı ile oğlu, ailevi sorunlar nedeniyle bir süre önce babasının Kayseri’deki evine gitti. Eşiyle telefonda konuştuğu sırada, tabanca ile başına ateş eden Hasan G. intihar etti. Bir süredir eşi ve çocuğundan ayrı yaşayan ve kendisine ait bir araçla nakliyecilik yapan Hasan G., akşam saatlerinde eşini aradı. Hasan G., konuşma sırasında ruhsatlı tabancasını başına dayayarak ateş etti.

Eşinin komşularına haber vermesi üzerine çağrılan 112 Acil Servis ve polis ekipleri, kapıyı zorlayarak girdikleri evde Hasan G.’yi hareketsiz şekilde buldu. 112 Acil Servis ekipleri, yaptıkları incelemede Hasan G.’nin öldüğünü belirledi. Hasan G.’nin cenazesi, olay yeri inceleme ekibi ve Cumhuriyet başsavcısının incelemelerinin ardından Yatağan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan, Hasan G.’nin intihar etmeden önce sosyal paylaşım sitesinde, eşine hitaben “İnanma bana F.N.G.” şeklinde bir ileti yazdığı görüldü.

Kaynak: İHA