Ödemiş'ten Yassıcaada'ya 250 Kişi

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Ödemiş’ten Yassıcaada’ya düzenlediği ücretsiz geziyle 250 kişi günübirlik deniz keyfi yaşadı. Geziye katılanlar arasında İzmir’de yalamalarına rağmen ilk kez denize gidenler de vardı.

Ödemiş'ten Yassıcaada'ya 250 Kişi
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nce düzenlenen geziye Ödemiş’te mahalle muhtarlıklarının organizasyonuyla 250 kadın ve çocuk katıldı.

Geziye katılanlar önce otobüslerle İzmir’e hareket etti. Daha sonra Konak İskelesi’nden vapurla Yassıcaada’ya geçen kafile, adada keyifli bir gün yaşadı. Günübirlik gezide Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Elvan Boz ile Süleyman Demirel Mahallesi Muhtarı Necmiye Aksoy da vatandaşlara eşlik etti.

Mahalle halkını mutlu eden bir gezi olduğunu ifade eden Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Elvan Boz, organizasyondan ötürü belediye yetkililerine teşekkür ederken, Süleyman Demirel Mahalle Muhtarı Necmiye Aksoy ise “Hayatlarında hiç deniz yüzü görmemiş ailelerimiz var. Hayat şartları ve geçim sıkıntısı yüzünden bir kez olsun, Ödemiş dışına çıkarak gezme imkanı bulamamış vatandaşlarımız var. Böyle bir gezi tertip ederek onların günübirlik gidip gelecekleri bir gezi düzenleyerek, bir nebze de olsa değişik yerleri görmelerinin onlara iyi geleceğini düşündük” dedi.

Kaynak: İHA