Este Türkiye'ye Yurtdışından Yoğun İlgi

Türkiye’deki tüm estetik hastaneleri, klinikleri ve doktorlarını tek bir platformda toplayan esteturkiye.com’a meme ve burun estetiği konusunda yurt dışından büyük ilgi var.

Este Türkiye'ye Yurtdışından Yoğun İlgi
Estetiğe verilen önem insanlık tarihinden itibaren kadınlar tarafından vazgeçilmez bir uğraş olarak var olmuştur. Günümüzde ise bu bakış açısı artık değişti. Güzel, bakımlı ve hatta kusursuz olmak kadın-erkek herkesin arzuladığı bir durum olmaya başladı.

Hal böyle olunca değişen şartlar, özellikle de teknoloji, insanları estetik kaygılarından arındıracak pek çok çözümü de beraberinde getirdi. Estetik kaygı duyan kişiler artık gelişen teknolojinin fırsatlarını değerlendirebilmek adına ihtiyaçlarına uygun tedaviyi bulmaya çalışıyor. İşte bu noktada kişilerin ihtiyaçlarını belirlemede ve kaygılarını gidermede aracı bir platform olan esteturkiye.com, Türkiye’nin her yerinden hastaların ulaşabileceği bağlantı sağlayarak bir ilke imza attı.

Estetik cerrahi, saç ekimi, diş tedavileri, göz tedavileri ve medikal estetik gibi uzman bilgisine ihtiyaç duyulan konuları tek bir platformda toplayarak hasta ile doktor arasında ücretsiz bir bağlantı kuran esteturkiye.com’un beklenenin üzerinde bir taleple karşı karşıya kaldığını vurgulayan Este Türkiye yöneticilerinden Yasemin Aktan, “Siteyi ilk kurduğumuzda Türkiye’de özellikle estetik operasyonlar ile ilgili bir platformun tercih edileceğini ve bu kadar rağbet göreceğini bilemezdik. Fakat süreç bize insanların tıbbi bilgileri en çok internet ortamında araştırdığını ve güvenilir kaynaklara özellikle birebir uzmanlara ücretsiz bir platform üzerinden ulaşamadıklarını gösterdi. Bu noktada esteturkiye.com, internet kullanıcılarının en çok aradığı ve yardım aldığı bir platform haline geldi” açıklamalarında bulundu.
Kaynak: İHA