Burhaniyeli İş Adamları Midilli Fuarına Katıldı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, bazı iş adamları, Türkiye ile Yunanistan arasında ticari ve sosyo-ekonomik ilişkileri güçlendirmek amacıyla bu yıl 3. sü düzenlenen Expo-Aegean 2015 Ticari-Turizm-Kültürel Fuarı’na katıldı. Fuar, her iki ülkenin katılımcılarıyla Lesvos adasının Midilli Şehrinde açıldı.

Burhaniyeli İş Adamları Midilli Fuarına Katıldı
21-24 Ağustos 2015 tarihleri arasında gerçekleşen fuarda, Burhaniye Ticaret Odası da stant açarak Ayseltaş Sıhhi Tesisat Isı Sistemleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Ltd Şti ile yerini aldı.

Firma sahibi Halil Aysel, fuarda kendi imalatları olan kat kaloriferi kazanı ile ısı pompası sergiledi.

Halil Aysel, getirmiş olduğu ürünlerin çok ilgi çektiğini birçok ikili görüşmeler yaptığını ve satış gerçekleştirdiğini belirterek fuardan memnun bir şekilde ayrıldıklarını anlattı. Lesvos Belediye Başkanı Spiros Galinos fuarın açılışına, Kültür ve Eğitim den sorumlu Belediye Başkan Vekili Kostas Astyrakakis, Ziraat politikasından sorumlu Vali yardımcısı Kostas Adamidis,Lesvos adası Vali Yardımcısı Stratis Kitelis,Samos adası Vali Yardımcısı Nikos Katrakazos, ayrıca Yunanistan Odalar Birliği Başkanı Konstantinos Mihalos,Türk Yunan İşadamları Ticaret Odası Başkanı Panayotis Kutsikos, Ege Adalarını Kalkındırma Odası Başkanı Thrasos Kalogridis, Lesvos Ticaret Odası Başkanı Evangelos Myrsinias ve meclis üyeleri, Atina K.Sanayiciler Odası Başkanı ve Serres, Evrosİlias Ticaret Odaları’nın temsilcileri ,Türkiye’den ise Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer ,Burhaniye Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Sarıbaş , Burhaniye Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Recep Şahin, Ayvalık Ticaret Odası Başkanı İbrahim Kantarcı Aydın Ticaret Odası Başkanı, her iki ülke ticaret odalarının temsilcileri, Küçükkuyu belediyesi ve diğer katılımcı stantların temsilcileri yer aldı.
Kaynak: İHA