CHP Heyetinden Çat Belediyesi'ne Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzurum İl Başkanı Tevhit Yavuz, partili yöneticilerle birlikte Çat Belediyesi’ni ziyaret etti.

CHP Heyetinden Çat Belediyesi'ne Ziyaret
CHP İçel Milletvekili Aytuğ Atıcı, Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan ve Edirne Milletvekili Erdin Bircan’dan oluşan heyeti, Çat Belediye Başkan Yardımcısı M. Mazhar Özdemir ağırladı. Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere dün Erzurum’a gelen CHP İçel Milletvekili Aytuğ Atıcı, Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan ve Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Erzurum’daki tek CHP’li belediye olan Çat Belediyesi’ni ziyaret etti. CHP’li heyete Belediye Başkan Yardımcısı M. Mazhar Özdemir refakat etti. Özdemir, konuklarına Çat Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Konuk milletvekillerine Çat Belediyesi ile ilgili olarak bilgiler veren CHP Erzurum İl Başkanı Tevhit Yavuz, belediyenin Erzurum’da ve hatta Türkiye’de ilklere imza atan bir belediye olduğunu dile getirdi. Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç’ın Çat’ta herkes tarafından sevilen bir belediye başkanı olduğunu kaydeden Tevhit Yavuz, “Başkanımızla gurur duyuyoruz” dedi.

CHP’Lİ HEYETE YATIRIM GEZİSİ…

CHP’li heyet görüşmenin ardından Çat Belediyesi’nin yatırımlarını yerinde inceledi. Belediye hizmet binasından sosyal tesislere, Çat konutlarından kadın dinlenme evi, çocuk parkları ve yaşam alanlarına varıncaya kadar belediye yatırımlarını konuklarına gezdiren Başkan Yardımcısı M. Mazhar Özdemir, Çat’ta bir hizmet seferberliği başlattıklarını ifade etti.

Özdemir, “Başkanımız Sayın Arif Hikmet Kılıç’ın öncülüğünde Çat ilçemizde ilklere imza atıyoruz. Sadece ilçemizdeki hemşehrilerimize değil, Erzurum’un dört bir yanında ikamet eden Çatlılarla da irtibat halindeyiz, onlar için de hizmeti boynumuza borç biliyoruz” diye konuştu.

Çat Belediyesi’nin kısa sürede ilçeye kazandırdığı yatırımlar karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen CHP’li milletvekilleri ise, Çat’ın Erzurum’un marka bir ilçesi haline geleceğine inandıklarını dile getirdiler.
Kaynak: İHA